Vattenkoppor in The house!!!

Efter en sjukdoms cirkus som startade någon gång förra veckan med lite värmeutslag och kräksjuka med 40 graders feber för att slutligen sluta i vattenkoppor!!! Vattenkoppor deluxe stackars liten, hon har inte så många på kroppen men desto fler på ställen man inte vill ha dem på!

20140507-232341.jpg

20140507-232350.jpg

Min lilla lilla tjej, så liten och ynklig hon som annars är så tuff, idag när vi skulle ta potatismjöl där där man inte vill ha dem så sa hon- men mamma man kan inte ha potatisar i snippan!!!!!!! Hahaaaaaaa, nä det kan man inte men detta är mjöl, nä jag vill inte mamma, verkligen inte!

Annars kollar vi netflix hela dagarna och film efter film, äter alldeles för mycket och spelar yatzy!
Det är fan sjukt trist att vabba!!!!! Dag efter dag efter dag!
På en månad har jag unnat mig två rör nespresso ampuller och en skvallertidning och lite lösgodis, inte illa för en som är en van spender!!!! Tänkte om man kanske skulle fortsätta och verkligen inte göra av med pengar mer än på absolut nödvändiga saker, undrar hur mkt man skulle spara då?? Typ hur mycket som helst!

Tänkvärt är det hur som helst, tror många skulle behöva rannsaka sitt köpebeetende, och verkligen tänka efter varje gång man ska köpa något!
Nä idag ska jag försöka komma isäng i tid och inte mitt i natten, har blivit en natt rumlare av stora mått, är uppe till tolv och tillochmed ett i bland!
Godnatt!!!

20140507-233129.jpg

Rekommenderade inlägg