Nä vet ni vad!!

I morgon smäller det då är det jag som går och jobbar, tvättar tänderna, borstar benen och rakar armhålorna, nu jävlar ska vi ut ur grottan!!!!!
Fy fan detta jävla vabbande och helt ärligt hela dagis har haft det, Z var sist så nu är det ingen kvar som kan bli sjuk!
Det ska bli en ren njutning att jobba i tio timmar, det värsta är bara hur vi ska komma upp???
Hur som haver idag klädde vi upp oss och gick ut och tog en lunch på lokal, tur har vi vissa när Z sover i två timmar så lunchen kan ätas och möte kan hållas! Lyckans ost är jag!
Efter den här långa grott tiden har det ätits alldeles för mycket, det är precis som en katastrof när man går hemma och man är sugen på en det andra och det skall ätas på speciella tider alla mål fast man inte är hungrig så får vi återgå till lidandet igen, lite kyckling och lite broccoli och framför allt när ska jag komma till gymmet igen??? Tränade sist den 29 april, 14 dagar dekadens, barnens pappa har inte varit synlig på dessa dagar och ja jag har helt försoffat mig- katastrof!!!!
Denna vecka bjuder på teater på dagis och middagsbjudning med vänner här hemma, så nice nu ska det bara bli av, tror vi har avbokat 6 ggr på grund av olika anledningar, än kan vi inte andas ut, det är långt till fredag!
Peace Out!

En annan viktig sak- det där Bobles tumble tid jag pratade om kommer bli den 3 juni, tre olika tider kommer man kunna komma! Som sagt det är bindande om man säger ATG man skall komma måste man dyka upp om man nu inte är dödssjuk så vi inte står där utan några mammor! 0-3 år kan barnen vara och snälla skriv en kommentar om ni vill komma!!

Rekommenderade inlägg