Dåliga samvetet!!

Det där med att vara mammy och finnas till och räcka till, det är problematiskt! Idag när barnen var ledig smet jag ut innan de vaknade och gick 13,4 km med finaste E, sen kom jag hem till två underverk som saknat mig och då hade vi en timme tillsammans för mannen gick iväg och skrev lite! Då ska jag bli färdig och samtidigt mysa, pussas och göra frulle och sitta ner och äta den och pussas lite till, vi hann och vi hann pussas men sen blir Z så ledsen när jag ska gå och R säger alltid jag vill vara med dig också mammy, då skär det i hjärtat och man vill bara ringa och sjuka sig!
Jag är den största hemmaräven i universum, vill helst vara med barnen och mannen och hemma, så fort jag gör något annat vill jag bara hem, skit tråkig är jag, har inte lust med något och så fort jag lämnar barnen gnager det i magen!
Som en gång kom jag på att åka till Paris på min födelsedag, guuuud vad jag grät och saknade M och R, aldrig mer, hahaaa!
Jag är så kär i mina barn och vill bara Linda in dem i en Linda och bära dem nära hela livet!
Godnatt!! Nu ska jag sova och i morgon ska jag jobba och vår nya säng kommer, som jag längtar så den ska bäddas och piffas när jag kommer från jobb!
Peace Out!

20140529-230918-83358334.jpg

20140529-230918-83358042.jpg

Rekommenderade inlägg