Upp och ner som en pannkaka!

Tog tre extra vakter i veckan, måndag, tisdag och onsdag men igår kräktes R och vill inte riskera hans sista avslutning så vi vilade idag och när man kör VAB så hinner man dammsuga 214 kvm, tvätta 8 maskiner, vika ner den gamla tvätten som jag tvättade i helgen, städa och plocka allmänt och mysa såklart och de ett par filmer är ju standard!
Igår hittade jag avslutningskläder så nu är det klart, cykeln skulle på lagning så nu är det klart!
Nu ska den bara hämtas, livet det gör iallafall så man vet att man lever!
Ingen behöver någonsin fråga mig om jag vet att jag lever! Gör jag det? Jag vet inte, just nu tänker jag och funderar jag så mycket på framtiden att jag blir tokig, vet varken ut eller in!
Jag ska erkänna att jag varit rätt deppig och nere för att jag inte har samma ekonomi nu som innan och jag har gråtit och gnällt rätt mycket här hemma, idag sa M det är fan i mig nog nu du hade nästan en halv miljon om året innan det är långt från din verklighet nu, jag höll på att dö, det är fan sant och nu har jag typ haft ut en tredjedel i månaden tro fan jag blir tokig!!!!
Det har tagit mig sjukt hårt detta, hårdare än jag trodde och vill erkänna, har fått en sådan respekt för pengar och människor som kanske inte har det så fett, vilka kämpar! Som nu när vi fick löss, har lagt ut typ 800 kr på det nu var det bara jag och R tänk om vi alla hade fått det och dubbla doser det är över 2000 kr, vad gör de som inte har det så fett??? Det är fan inte säkert man har 2000 kr och tänk om man har tre fyra barn!
Tacksamhet My friend, det är det!!!!

Nu blir det jobb i morgon och på torsdag sen avslutning och sen jobb hela helgen, i morgon ska jag träna innan jobb och på torsdag innan jobb fixar jag det sista jag har kvar!
Godnatt mina darlings!! Blir lika glad varje gång jag får en kommentar från någon av er, det värmer och stärker ända in i märgen!

1 kommentar till “Upp och ner som en pannkaka!

  1. Vet precis hur du känner!!! Är 35 år, har man två barn och villa. Ett heltidsjobb som lärare… Nu är det bara några dagar kvar till semester men jag är heelt slut. Har ingen energi varken för jobb eller familj. Älskar att träna men orkar, blir sjuk så fort jag pressat kroppen lite. Hittar inget andrum o snart stundar 7 veckor med hela familjen. Mysigt men knappast vila. Hur känner andra? Hur hinner man med barn, jobb,man vänner mm utan att gå under. Jag har alltid sett mig som otroligt tuff och stark men nu har jag ingen energi kvar alla. När jag läser dina ord blir jag stärkt!!!! Man är inte ensam i detta. Kan va så mentalt pressande med mycket ansvar både jobb och hemma. Hur gör andra för att få energi? Vill va pigg igen! Puss på dig! Din blogg är ärlig och bra

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg