Lön för mödan!!!

Nu har man fått sin första riktiga lön och den var mer än i Danmark men jag har jobbat typ varje dag och varje helg, där jobbade jag 09:30-16 varje dag, ledig varje helg förutom en lördag så lite skillnad, har knappt sett min familj på en månad!!!
Livet alltså, respekt till alla som sliter för brödfödan, där inte allt är självklart!
Unnade mig nya sneakers innan midsommar och kjol och strumpisar till Z, de är jättefina med glitter på!
I morgon skall jag hämta ut det största paketet på posten från H&M som jag längtat!!!!

20140624-194737-71257770.jpg

Denna vecka jobbar jag 7 dagar sen ledig en och nästa vecka har jag första lediga helgen på typ 2 månader tror jag, vad jag ska göra?? Pussa på mina barn det ska jag göra, träna och mysa!!!

Har hets ätit idag, 6 jävla rostmackor till middag med salami, fetaste jävla ångesten nu, men även den bästa måste få misslyckas ibland, det var så jävla jävla gott!
Annars inte mycket, just nu fokuserar jag och tänker på min framtid varje sekund jag kan, måste tänka vad som är viktigt för min familj, och det vet jag redan vad det absolut viktigaste är det är mina barn och min man, min man som står där och jag står där brevid honom, guud vad vi gått igenom och ändå aldrig gett upp, han är också den som får mig in på den riktiga vägen, han vill mig alltid väl och mitt bästa därför måste jag lyssna på honom hur mkt vi än bråkat, och mina fina fina barn det är det viktigaste, sen måste jag finna ut vad jag vill göra, vad jag vill arbeta med, hur, när och var!
Det sysslar jag med nu, tänker, värderar, analyserar och tänker lite till, sen känner jag efter vad och hur det känns i magen och hjärtat!
Jag följer min magkänsla och det brukar vara rätt och riktigt, känns det fel där då är det oftast fel och känns det rätt då har jag gjort rätt!

Later folks!!!

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Lön för mödan!!!

  1. Vilka underbara sneakers! Var har du köpt dem? Tack för en blogg som är ärlig! ❤️

    1. På Illums bolighus Emporia för barn upp till 37 559 och 40% på det!!! Som hittat!!
      Kram

Comments are closed.