Bland blöjor, kaos och skoskav!!

Jag slutade sju idag då kommer min man och lämnar över barnen och sticker på jobb, han är världens Absolut bästa pappa men när han hämtar tänker han inte på att känna på blöjan och att de skall vänta på mig i 1,5timme så jag får ett barn med en blöja så full av kiss att hon tappar den- tippar att de bytt vid 16 på dagis- när jag hämtar om vi ska göra ngt köper jag med en blöja så jag har från dagis, mitt på Willys tappar hon den först en gång sen två och tre, till saken hör att hon är megatrött och sonen har skoskav och går och haltar och gråter, får panik för vi måste handla och vi är på Emporia- långt hem och jag har bara 200 kr korten ligger hemma, går till blöjorna och där på en hylla ligger en blöja uppackad- jag gör ngt jag aldrig gjort i ren panik jag tar den och byter på min dotter mitt i affären- jag är gråtfärdig och panikar av att blöjan är så full att hon tappar den- hon har kjol och inga underbyxor- således inget alternativ att gå utan ngt, jag är trött och varm, lägger blöjan i min 6000 kr väska och handlar färdigt, blöjan vi hittat är för stor så vi får hålla i den för att den ska sitta uppe- tar oss till tåget, kommer hem 1,10 min senare- då har hunden börjat löpa och löpt ner tre jävla sängar med täcken och kuddar och klockan är typ 1,5 timmar kvar på tvättiden på vinden, helt jävla ärligt, skjut mig i huvudet!!!!!
Innan vi kom hem med tunga kassar en nerhasande blöja och detta jävla skoskav var jag färdig att dra!!!
Var fan tog glamouren vägen????? Vad hände med mitt liv! Har aldrig känt mig så dum, äcklig och trött i hela mitt liv, glömmer att jag lagt blöjan i väskan så den åker med hela vägen till vi kommer ut, köper tre hamburgare på donken också för det börjar bli riktigt kaos- då stoppar idiot jäveln ner tre cheese burgare, ingen av oss äter ost!!!!!!
Ja ni hör ju, nu är barn badade, det mesta tvättat och pattsvetten ett faktum!
I morgon är en ny dag!!
Peace Out!!!

20140626-213153-77513356.jpg

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Bland blöjor, kaos och skoskav!!

  1. Hihihi!!!! Det var det mest underhållande jag läst på ett bra tag… Jaa sicket jävla liv man lever. Flackar runt som en yr fembent höna hög på ecstasy! Vill bara meddela: YOU ARE NOT ALONE IN THIS MADNESS, SISTER!! Styrkekramar /Peace out;)

  2. Älskar att läsa din blogg. Så naturnära och med självdistans, men samtidigt en så stor portion humor, värme och ärlighet! Tack för att du delar med dig även av det ”icke-glamourösa” – en skön balans till all lycka, nya kläder samt lyxköp som annars präglar många bloggar. Tror vi är många som läser din blogg, men inte tänker på att kommentera. Så tro inte för en minut att du inte har läsare och medsystrar – vi finns här, lite i bakgrunden, och hejar på dig i vardagen. Tack för en mycket rolig och mänsklig blogg! Kram

  3. Oj, oj, oj – vilken dag – kan dock inte annat än att le igenkännande 🙂

Comments are closed.