Det där lilla lilla i livet!

Jag behöver inte så mycket för att vara tillfreds och lycklig, att få komma hem och bada barnen, mysa sen lägga dem, hinna läsa lite, ligga i soffan en stund innan läggdags, äta rester, eller kyckling i 8 dagar i streck, behöver inga diamanter, vill ha annat av min man, blir inte lyckligare av det, nästan provocerande ointresserad av det, kunde inte bry mig mindre, ta ett glas vin, läsa mina böcker en liten liten stund, äta charkisar och komma hem efter 7 dagar i sträck på jobbet till nystädad lägenhet och mat på spisen, barnsligt lycklig över det, men vet ni vad än lyckligare över alla som går in och skriver de finaste små kommentarer till mig- som tar sig tid att läsa och skriva något fint till mig- det är fan lycka det!
Tänk att jag kanske får någon annan glad med alla mina långa och ibland jätte deppiga texter, men är fortfarande i chock hur glada ni är för att jag beskriver verkligheten och inte är ännu en som gör samma sak som alla andra!!
Tack ännu en gång till alla som läser och ni som ibland lämnar små spår!
I morgon är jag ledig- lycka i kubik, en ynka dag, sen på tisdag är min favvo bantar tjej tillbaka då ska vi banta igen som galningar fram till semestern, tjhooo!!!
Nä nu ska jag ligga raklång en stund!!

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Det där lilla lilla i livet!

  1. Jomensåärdet. Du inspirerar mycket. Ibland kan jag känna mig som en sån himla mespropp, ängslig och komplexfylld och orolig för en massa idiotigrejer. Såååå himla dumt, herregud jag är 40. Så skönt att sladda in hos dig, som är som du är och gör och tycker och tänker. Så kan jag tänka fasen kan du så kan jag! Du låter cool, kul och härlig, och med en skön självsäkerhet! Men hade jag låtit hade jag också låtit cool, kul och självsäker, så det är ok! ❤️

  2. Halloj! Läser din härliga blogg & ler igenkännande titt som tätt =o)Håller med dig där, det som tex idag gör mig totalt superduper lycklig det är att idag kommer sambon hem efter en veckas jobb borta! Mer behövs inte <3 eller som i lördags när jag & dottern gjorde oss fina inför lördagskvällens cruising & skickade ett kort på oss till pappan & fick tillbaka…Snyggt, kärlek! Wow,mer behövs inte lika kär & lycklig,eller om inte mera lycklig nu efter 10år tillsammans! Det är ju lixom de små sakerna i livet som betyder nått.
    Ha en bra måndag kramkram

Comments are closed.