Att inte orka!

Jag sov inte i natt, grät och oroade mig för att R ska börja skolan, jobbat, hämtat, handlat, lagat mat och ovanpå allt annat har vi varje dag Brain stormning om framtiden och det tar på krafterna att vara tänka, fundera och oroa! Sen är jag ledsen, riktigt jävla ledsen, och det är också jobbigt!
Men vet ni vad, antagligen gör även detta mig starkare, idag är en böl- dag, vill bara gråta!
Vi hörs i morgon, ska bara jobba 10 timmar först!
Godnatt!!!

20140703-220822-79702183.jpg

20140703-220823-79703403.jpg

20140703-220823-79703148.jpg

3 kommentarer till “Att inte orka!

  1. Finaste du! Barnen är det käraste och finaste vi har.Hjärtat värker av oro när nya saker ska hända. Är någon elak mot ens små får man bita sig i tungan, sitta på händerna och räkna till tio, innan man ingriper. Som förälder vill man jämna vägen för barnen, hålla bort besvikelser och elakheter. Tack och lov är barn så mycket starkare och klokare än vi förstår och klara oftast av saker som händer dem på färden mot att bli vuxna. Vi får gömma vår oro i hjärtat och lita på att barnet galant klara av de nya situationerna. Vi får le och vara positiva trots oron som gnager. Så är det att vara förälder. Kan säga att jag förstår hur det känns, alla vi mammor har upplevt det du beskriver. En sådan tur för dina barn att de har har en mamma som bryr sig och som kommer att lyssna, hjälpa och stötta om det behövs. Mammakram till dig från Lena

  2. Hej du fina, det tillhör mammarollen att oroa sig. Man får det på köpet, så att säga, när man får lyckan att bli mor. Jag tänkte bara tipsa om en sak, försök mota undan dina orosmoln. Barn har en enorm förmåga att läsa av sina föräldrar. Och då sprids oron vidare till barnet. Barn är anpassningsbara och det räcker att de känner er trygghet i botten. Lycka till!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg