Kärlek, lycka, skratt, charkisar och ostbågar!!

Vi hade alla ingredienser för en lyckad lördagkväll, vi hade cava, charkisar, kex, ost, varandra, musik, Cola Zero och något jag inte ätit på år och dar- ostbågar!!
Vilken lycka och det var precis så gott som jag mindes, jag slutade ju åtta så det blev sen middag, lite mysigt sådär, ljusen tändes då regnet strilade utanför och inte ens hunden ville gå ut!

20140713-001217-737042.jpg

Z vaknade sent i morse vid tiotiden, då hade jag redan ätit och satt och mös vid vår franska balkong, sen satt vi där tillsammans så länge att jag nästan kom för sent!!
Så kan det gå!
Jag har ju fått en ny vän, hon är så vacker att man nästan tappar andan, hon är ju ett litet barn jämfört med mig 20 år, men ack så klok, jag vet inte varför hon är så klok, men hon ger goda råd, inte alltid vi kan mötas i alla diskussioner, jag är ju för helvete 17 år äldre men någonstans finns det ömsesidig respekt och hon lyssnar på mig och mina råd, mina gamla tant idéer och funderingar och ofta säger hon men Agnes skit i det, Fuck them osv och det är så jävla sant, jag lyssnar på henne, kidsen de är ju mer skitsamma och det är fantastiskt medan en annan ibland nojar runt!
Häromdagen när de retades lite med mig hon och en annan tjej, så sa hon i förbifarten att du anar inte hur glad jag är att jag lärt känna dig, tänkte länge på att det var inte igår någon sa så och jag kände mig tvungen att fråga varför?
Jo Agnes för det är sällan man träffar så genuina, ärliga och roliga människor!
Ja hon är fin hon den där Lykke, så vacker att man tappar andan och bakom ett ibland sammanbitet ansikte finns det värme och kärlek, hon blir glad när hon ser mig, hon kramar mig minst en gång om dagen, varma och långa kramar!
Vilken lycka!!

20140713-002108-1268056.jpg

Det ni, tänk det är 17 år emellan oss men trevande letar vi och hittar fram, mitt i allt annat finns hon där!!
Tack!

Nu sover alla utom jag och jag ska Jobba min sista dag i morgon, hem och tvätta sen off!!!
Längtar efter R men samtidigt nyttigt att ha ett barn ibland och dela på dem!
Puss o gull ses på stan!

2 kommentarer till “Kärlek, lycka, skratt, charkisar och ostbågar!!

  1. D e inte självklart att hitta nya väninnor m fantastiskt när d händer! Sååå fin bild på Er! Lotsoflove S

  2. Ålder är oväsentligt, det är vad som finns i hjärtat och hjärnan som är viktigt. Min bästa väninna är 16 år äldre än mig, kommer aldrig få ngn finare vän än henne. Så njut av din nya vänskap!
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg