You had me at Hallo!!

Jag har ju gjort en viktresa efter Z’s födsel i februari 2012 från 78,5 kilo till ca 53-54, jag är inte på länga vägar färdig! Har bantat som en galning och tränat och tränat med några uppehåll, långa och korta!
Just nu gör jag ingenting då det ej riktigt funkar med mitt extrajobb och så var jag lite trött på det just nu, man kan ju bli det efter typ 2 år, men så fort allt är på plats i mitt liv igen är jag på igen, jag tränar lite då och då och försöker inte att släppa mat tänket, men just nu är det på pause light!
Mina ben är ju mitt stora problem område då allt fett satte dig där under två graviditeter , om jag hade en miljon celluliter innan så har jag kanske 100000 kvar, jag hatar det och stör mig på mina ben varje dag och det är också där man ”tappar” direkt om man inte underhåller med träning dagligen!
Jag har länge tänkt på Lpg, en metod som hjälper en på traven men man måste såklart underhålla det hela själv också under tiden man blir behandlad, det kan skulptera och ta bort celluliter!
Häromdagen fick jag den stora äran att träffa en så jävla cool och framförallt mega kompetent kvinna sen att hon var så snygg att jag dog lite det är en annan femma, Patrizia Intiso, denna kvinna asså hon kan sina grejer och det med råge!
Ni vet när man nästan blir lite kär och där satt jag i hennes så sjukt snygga skinn stolar och kände mig som en liten skolelev och lyssnade andäktigt på vad hon sa.
Vi träffades i hennes blivande salong, bara där blev jag kär, de snyggaste möbler blandat med de snyggaste grejerna, inget jävla Lull Lull och på ren svenska håll käften snyggt!! Jag blev serverad hennes egengjorda fantastiska juice, My oh My vad god den var och sen snackade vi, Patrizia hon kan sina grejer det vill jag lova, så annorlunda mot alla andra skönhetsmänniskor jag träffat, hon talade bara om kvalité och vad man på riktigt kan uppnå, ta bort allt skitsnack och kvar har du skönhet på rock&roll vis!
Hon har en gedigen bakgrund inom skönhet, mode, media, träning och reklam hela hennes liv och har efter flera år utomlands nu kommit hem till Malmö!
Hon arbetar bara med garanterat verksamma och bestående produkter och hjälper kunden att nå sina mål utifrån egna individuella förutsättningar och önskemål!
Patrizia kommer arbeta med bl.a. Lpg och Faktionerad laser som är den mest avancerade naturliga ickeinvasiva teknik man kan arbeta med idag helt utan biverkningar, konvalescens, infektionsrisker och återhämtningstid!

Jag är ju sjukt petig och tror inte på vad eller vem som helst men Patrizia had me at Hallo!!! Jag ska påbörja en Lpg behandling hos henne och jag känner mig hundra procent säker med det och med henne vilket är en stor förutsättning när jag gör saker, därav går jag bara till den bästa och mest erfarna när jag gör botox tex, inte bara hos någon random!
Patrizia tror dessutom på medicinsk skönhetsvård och det är den enda skönhetsvård som ger vetenskapligt mätbara resultat!
I morgon kl 09 har jag första behandlingen och jag lovar att bjuda på före och efter tider!
Idag har vi tankat kärlek från en av de bästa familjerna jag vet och tro mig det behövdes!
Vi gillar er jättemycket J, A, K och I, massor!!
Puss o kram

20140723-212623-77183838.jpg

20140723-212626-77186208.jpg

20140723-212627-77187198.jpg

20140723-212625-77185343.jpg

20140723-212622-77182317.jpg

1 kommentar till “You had me at Hallo!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg