Har tänkt på en sak!!

Det är helt sjukt, ingen äter längre, eller jo människor äter men de äter inte, inte jag själv heller så jag kastar inga stenar i glashus!
Jag älskar ju Johanna Toftby’s blogg men idag la hon upp när hon var och handlade alla olika tillsatser hon äter då tänkte jag herregud!!!!! Paolo Roberto han äter ju helt vanlig mat och är superfit!!! Innan hon tränar tar hon en kopp kaffe, sen hem och äter två finncrisp och ett ägg och massa syror, hon äter lunch och middag bestående av sallad och typ lax eller kyckling på det, hon tränar två gånger om dagen, äter protein pulver och andra tränings preparat och tuggar några Slim gum på detta som kostar typ 199 kr för åtta stycken- alltså helt ärligt!! Var är vi på väg? Undrar vad som händer med henne om hon äter två mackor till frukost och typ gröt, lagad lunch och lagad middag med kolhydrater???
Kissie vad äter hon- ingenting! Det är ett som är säkert, många stora bloggare har enorma problem med maten och skyller på allt möjligt för att de inte äter!
Dessie har erkänt att hon typ anorexiade sig ner över 30 kg på några månader, många andra stora bloggare säger att de äter men det är en omöjlighet att vara minst och smalast och äta det de säger att de äter! Var ska detta sluta?
Undrar om man kan bli hembjuden till någon under 50 som lagar vanlig mat? Undrar om det finns någon som bjuder på kolhydrater till middag? Förutom min mans mormor som är 98 typ! Det är skrämmande, och så undrar människor hur man kan vara så fit? Jo om du tränar två gånger om dagen och inte äter jättemånga kalorier då blir man smal och fit, som sagt undrar vad som händer med alla om de börjar äta som man åt för några år sedan? Jag tror de skulle rulla fram för att inte prata om alla som följer Lchf, det är ett under att den bubblan inte smält än. Leva så på fett, det kan omöjligt vara bra i längden, det kommer ta en ände med förskräckelse, tro mig, själv kommer jag få såna cravings en dag att jag sätter mig i en potatis odling och äter upp alla potatisarna!
Nä nu ska jag sova, dagarna går alldeles för fort!!
Puss o love

1 kommentar till “Har tänkt på en sak!!

  1. Ja, det är helt sjukt med alla framför allt tjejer som knappt äter och tränar mega o alla bantningsmetoder.. undrar hur deras humör och koncentreringsförmåga är! Jag käkar typ vad jag vill, banta och Robinson skulle jag aldrig klara. -Bara o träna istället, löpning varannan dag räcker gott o väl. Bantning är skit! Man behöver bara förbränna det man äter i överskott, enkelt och nyttigt med träning efter en god måltid. Dessutom så är ju dessa unga jättesmala tjejer med plutläppar, löshår, lösögonfransar m.m. lååååångt ifrån sexiga!! -Blääh!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg