När ännu ett liv släcks för tidigt!

I min närhet är det många som tagit sitt liv pga psykisk ohälsa, inte mina vänner men människor jag träffat, människor jag vet vilka de är, jag känner deras föräldrar och syskon, det påverkar oss alla, när någon jag älskar är otröstlig och tom det påverkar mig, jag gråter för jag vet hur ont det gör, hur ledsna människor är, jag vill bara ta bort allt hemskt, allt mörkt som så många unga människor idag brottas med, jag vill gå in i dem och sudda bort allt som gör ont allt som gnager, jag vill krama dem och säga att allt blir bra, jag vill inte att fler ska behöva ta sitt liv, kan inte någon typ Gud ta bort all psykisk ohälsa, kan inte alla börja älska varandra mer? Men vad göra när inte ens kärlek hjälper? När det är så mörkt att man inte ser någon annan utväg än att ta sitt liv? Vad ska man göra då?
Börja tänka gott folk, börja älska mera, börja vara snälla, börja vara tacksamma! Så oändligt tacksam varje dag sen en tid tillbaka- hela min världsbild har ändrats, min människosyn, min empati mitt allt!
Oändligt tacksam för mina barn, för min man, min familj, vår hälsa, vår lägenhet, att vi har varandra i vått och torrt! Att det är VI!!!
Ingenting är viktigt om du inte har hälsan och kärleken!!
Tänk om fler kunde tänka till lite, så mycket bättre världen skulle vara att leva i!
Jag älskar dig A till månen och tillbaka, jag tänker på W jag tänker på H, H’s familj, jag tänker på alla som mår dåligt, L som hade finaste bloggen men som inte orkade mer!
Må Gud vara med oss och vara generösa mot oss!
Älska varandra varje dag! Va snäll!
Lova mig det!
Peace!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “När ännu ett liv släcks för tidigt!

  1. Kloka ord som alltid , kärlek till dig Agnes. Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra . Kärlek , omtanke och att vi måste bryr oss om varandra .Det kan aldrig bli för mycket av detta //

Comments are closed.