Fraktionerad laser hos Patrizia Intiso!

Nu så äntligen ska jag berätta om laser behandlingarna jag går på! Jag går hos Patrizia Intiso och och gör dessa och efter bara två behandlingar ser jag en enorm skillnad, det är som att någon Photoshoppar mig varje morgon, så bra känns det! Känner mig även snyggare och säkrare på mig själv och vem vill inte vakna och tro någon Photoshoppat dig??

Vad är då Fraktionerad laser? Jo detta:

Fraktionerad laser (Fraxium)
Laser & Estetik erbjuder den senaste tekniken inom fraktionerad laser. Fraxium 1550 Fusion används effektivt för bl.a. hudföryngring och hudförbättring, utan besvärande återhämtningstid. Fraxium kan dessutom användas på alla kroppsdelar och på alla hudtyper.

Vad är, och hur fungerar en fraktionerad laser?
Historiskt sett så var det på 90-talet vanligt med laserhudslipningar, då man slipade bort stora partier av hud vilket bland annat innebar stora infektioner i huden. Denna metod var väldigt krävande för patienten och innebar både lång och smärtsam återhämtning.

Den första fraktionerande lasern lanserades 2003 och var en s.k. koldioxidlaser. Denna typ av laser har använts sedan dess och används alltjämt för behandling av hud och hudförbättringar.

Vid fraktionerad laserbehandling penetrerar lasern huden och gör små mikroskopiska kanaler genom epidermis och dermis, med en exakt precision och ett jämt fördelat mönster. Runt dessa kanaler är huden helt frisk och opåverkad. Detta triggar igång kroppens naturliga läkningsprocess och medför en nybildning av kollagenfibrer som ersätter den gamla huden och på sikt ger en föryngrad, jämnare och fräschare hud med en fin lyster

Erbium vs. Koldioxid
Laserljuset absorberas av vätska i eller mellan cellerna och värmer upp vävnaden så mycket att det orsakar en värmeskada och vävnadsvätskan förångas. Med koldioxidlasrar förångas ca. 80 % av vävnadsvätskan vilket medför stora värmeskador i huden. Med Fraxium 1550 Fusion, förångas endast 5-7 % av vätskan vilket innebär lindriga värmeskador. I jämförelse med koldioxidlaser blir behandlingen därmed skonsammare och återhämtningstiden minimeras, medan resultatet bibehålls.

Med Fraxium 1550 Fusion kan man således behandla med mycket mindre smärta och kortare konvalescens.

Vad är fusion?
Med Fraxium 1550 Fusion kan man dels behandla hudens ytligaste lager på låg styrka för snabba resultat, men också arbeta djupare i huden på högre styrka för att få en mer djupgående och långvarig effekt. Nyheten med Fraxium 1550 Fusion är själva fusiontekniken, med vilken man kan behandla med dessa två inställningar samtidigt. Man får alltså både ett snabbt synbart reslutat och ett djupare långvarigt resultat, vid en och samma behandling.

Fördelar med Fraxium Erbiumlaser (Fraktionerad laser)

Optimala resultat med kort behandlingstid
Minimal smärta under behandling
Snabb återhämtningstid, börja arbeta direkt efter behandling
Kirurgiska ärr i anslutning till implantat kan behandlas utan att implantatet tar skada.

Behandlingsområden med Fraxium (Fraktionerad laser)

Kirurgiska ärr
Acneärr
Solskadad hud
Slapp hud
Struktur och linjer
Hudföryngring
Ojämn hudton
Stora bristningar

Hur många behandlingar krävs?
Rekommendationen är 4-6 behandlingar, lite beroende på förutsättningar och önskemål, med 3-5 veckors mellanrum. Resultatet märks redan efter några dagar och förbättringen fortsätter sedan successivt upp till sex månader. Resultatet är permanent, däremot stoppas ej hudens naturliga åldringsprocess.

Vad händer efter behandlingen?
Man upplever normalt att huden känns varm och att den stramar, ungefär som när man blivit lätt solbränd. Värmekänslan avtar snabbt och försvinner efter ca 2-3 timmar. Huden kan därefter ha en rödaktig ton 1-2 dagar efter behandlingen, det vill säga som vid en lättare solsveda.

Tänk på att tillföra huden extra mycket fukt i cirka tre dagar efter behandling. Efter fem dagar kan det börja klia, det är då viktigt att inte klia utan att tillföra mer fukt till huden istället. Tänk även på att använda hög solskyddsfaktor eftersom UV-ljuset kan leda till nedbrytning av kollagen och elastinet i huden, och även pigmentförändringar.
Detta är helt fantastiskt och efter som sagt två gånger ser jag enorma skillnader och jag är enormt glad och lycklig över vad som sker! Ingen mening att visa IPhone bilder men när jag är klar kommer före och efter bilder!
Benen då!!?? Omg, min man som är skeptisk till allt är djupt imponerad, nu måste man ju underhålla detta med LPG själv, man kan inte bara göra LPG och sen tro att biffen är klar! Maten och träning gör sitt!
Tacksamheten jag känner över att denna fe kom in i mitt liv har jag inte ord för, Patrizia Intiso är både mycket kunnig, kompetent och enormt duktigt men även en fantastisk kvinna! Underbar är förordet!
Tveka inte om ni går i tankar om att fixa till ansiktet med ett bestående resultat då är det till Patrizia ni vänder er, ni kommer inte bli besvikna!
Peace Out!

IMG_5035.JPG

4 kommentarer till “Fraktionerad laser hos Patrizia Intiso!

  1. Låter förnämligt, men vad kostar det? (Min plånbok är av det tunnare slaget….)

  2. Var hittar man denna Patrizia? Har hon egen salong? Har försökt googla…. Låter ju fantastiskt!

  3. Har för ca 2 veckor sedan tagit kontakt med PI för fraktionerad laser behandling. Väntar fortfarande svar på mina frågor. Oseriöst företag!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg