Livet går ju vidare!!

Det måste det ju, tvätta, bädda rent, laga mat, handla, jobba och ta en pw!
Idag fick jag sluta tidigare och då hämtades liten prins och vi gick på Espresso house och fikade med finaste Lykke och hennes prins T, så mysigt sen hämtade vi upp jolanta! Nu har det ätits och badats, alla är insmorda och luktar mumma mumma kardemumma!

Bara för att man skaffar sig en annan email än vad man heter så kan man veta vem det är bakom den, människor läser och tolkar in lite vad de vill i allting, människor hör vad de hör och de missuppfattar lite här och där!
Det största kännetecknat på att någon tycker illa om en är att de konstant är otrevliga mot en, spelar ingen roll vad man säger de är otrevliga! Jag är ju av den skolan att ” kill them whit kindness”, det är sjukt kul och sjukt provocerande!
Om jag skriver något här tolkar kanske människor in det i annat, allt jag skriver här är vardags betraktelser, allmänt iakttagande av folk, människor man känner, människor man inte känner, bekanta och annat löst folk, jag vet ju vad jag menar men ingen annan!
Detta är en blogg om tankar, funderingar och om mitt liv, jag hänger aldrig ut någon, skriver aldrig specifikt vad jag menar, det är min syn på saker, inte alltid den rätta men jag känner och tycker så!
Som sagt sitt inte och göm er bakom någon skärm- speak Out!!
Få människor vågar konfrontera, få människor kan argumentera och diskutera, få människor vågar ta en konflikt och få människor vågar säga ifrån, gör man allt detta ja då sticker det i ögonen och människor blir antingen sura eller stötta!
Jag tänker att den mesta surheten kommer ur avundsjuka och bitterhet, det kan man ju nästan se på folk och det är tråkigt!
Jag är sällan avundsjuk på människor möjligen på att L har två Celine väskor och jag ingen men det är inget jag går runt och grämer mig med utan jag gläds med henne och att just hon har två fina väskor!
Le, ta er samman och chilla lite mer, ligg, älska och pussas mer, livet kommer bli så härligt! Fokusera på dig själv och inte på andra och vad de gör!!
Lägg din energi på bra saker inte på ovidkommande saker som du inte har med att göra!
Men framförallt skratta och var glad!!!!
Peace Out!

Rekommenderade inlägg