Vilken helg, så full av ro, kärlek och frid!!

Denna helg har varit precis vad jag behövde, vi började fredagskvällen med kött, bea och pommes, till det ett torrt ros’e vin jag kan även ha gjort den godaste salladen ever, jag somnade 21:10 i soffan, hahah på den!
Lördagen bestod först av lång frukost som innehöll allt jag kunde önska sen av sex timmar konstant lekplats häng med bästa gänget, en picknick full av kaffe och socker intogs också till sista smulan! Ni vet det finns människor man bara vet att fast man inte hänger dagligen så finns de fan de där när det gäller, den känslan när man inser det det är guld värt, när man känner kärleken in i märgen och man vet, det räcker, det är som balsam för ärrad själ!
När man avhandlar det ena efter det andra men man har inte pratat goja på hela dagen, substans, som jag saknat det, innehåll, viktiga saker, meningsfullheter OMG tack gode Gud att mitt liv fylls av det igen, lärdom som ger innehåll!
Kloka människor, med insikt, med empati och förståelse för världen, innehåll inte yta! J du är fantastisk!!

IMG_5215.JPG

IMG_5216.JPG

IMG_5222.JPG
Till middag på lördagen blev det stående hemmagjord pizza, barnen orkade ingenting de var helt slut och magarna var fulla efter en picknick som hette duga!
På kvällen skulle jag kolla film, hahaaaaa kl 21:10 igen la jag och barnen oss och läste tre kapitel i vår kapitel bok när mannen kom hem en timme senare snarkade vi!!!

IMG_5220.JPG

IMG_5221.JPG

IMG_5226.JPG

Idag skulle ju sonen upp i ottan och spela hockey/ åka skridskor och då storstädade jag och Z hela lägenheten, det tar en stund med 214 kvm, dammade, dammsög och våttorkade och städa två badrum lagom till vi var färdiga var det dags för ny lekplats häng med ett annat duper nice gäng!
Idag blev det inte så många timmar, vi hade tvättstuga och passa och de hade farmor o farfar tid att passa, vädret var kanon och frisk luft är härligt!
Sen blev det yoghurt glass på vårt favvo ställe innan tvättstugan!
Tvättat, tömt diskmaskin och lagt fram kläder till i morgon, underbart att vara i fas!
Middagen blev kebab tallrik, så himla himla gott, vi delar alla för man får så mycket!

IMG_5211.JPG

IMG_5183.JPG

IMG_5212.JPG
Frulle, älskade skruttar, kaffe, vänner, utehäng, en filt och lite picknick mer behövs inte! Denna ledig helg bär jag med mig i mitt hjärta som innehåll!
Nu har jag krupit ner, trött som få och i morgon är en ny vecka! Veckan bjuder på ledighet, igen, och två efterlängtade LPG besök hos en av de finaste mest kompetenta människor jag vet- Patrizia Intiso! Om jag längtar?
Godnatt!!

Rekommenderade inlägg