Lördag kväll och tyst i fem minuter!!

Jag skojar inte om att det bästa jag vet är tystnad, är oerhört ljudkänslig! Fem minuter var det tyst idag när de kollade Animal Planet och fick sin lilla skål med lördagsgodis, fem hela minuter! Det var som att vinna högsta vinsten, så jag njuter nu av tystnaden, inte ens ljud på tvn!
Gjorde egen pizza idag, med fyrtioelva olika toppingar och tro det barnen åt, de gjorde sina egna halvor, lugn och ro även där! Sen har vi vikt pappers flygplan och sist men inte minst vikt ännu fler plan, sonens bästa grej!
Hade en kund idag med en kennel, vi lyckades ha en lång diskussion om hundar och barn, hon tyckte bara man skulle ha hund om man var hemma fru/ man, eller inte jobbade mycket, hon sålde inte hundar till barn familjer heller för hon var med mig på först barn sen hund, så många inklusive jag själv som inte hinner med sina hundar efter de fått barn- nu vill jag inte bli påhoppad här, finns säkert dem som hinner allt, det finns det alltid!
Vi köpte våra hundar när vi pluggade och hade bestämt oss för att vi inte skulle ha barn, sen kom barn och vi fick heltidsjobb, alla har inte råd med hunddagis och att återge vår diskussion går inte, men det var underbart att få medhåll, hon höll med mig i allt jag sa!
Jag älskar min hund, men tiden finns inte riktigt med heltidsjobb och två barn, så enkelt är det! Se på min mamma, ute flera gånger om dagen med hunden länge länge, och både hon och pappa hemma i huset, underbart!
Nog om det, det var bara skönt att någon förstod och tyckte som mig!

I morgon är det upp i ottan igen, hockeyträning, inte så synd om mig bara om mannen, fast jag går up innan och gör R klar och fixar frulle så M kan sova så länge han kan, än mer behövligt just nu då han sitter upp 24 timmar om dygnet just nu och ritar på något mega mega spännande- ber till Gud att det går vägen! Håll tummar och tår är ni snälla det gör jag!

IMG_5272.JPG
I dag har svärisarna passat barnen i morgon kommer min mamma och passar dem så M kan jobba!
Jag jobbar ju och det är långa dagar och man får inget gjort!
Har fått ont i min arm, riktigt ont blir alltid orolig när något känns som det inte ska, men går ändå aldrig till doktorn!!
Nä nu ska jag sova!
Godnatt!!!

Rekommenderade inlägg