Fraktionerad laser- Patrizia Intiso!

Förlåt om jag tjatar men det är ju så fantastiskt att man måste tjata om det för det som händer med hyn är magiskt!
Jag har gjort tre gånger nu och varje morgon känns som någon kommer och Photoshoppar mig!

IMG_5272.JPG

IMG_5268.JPG

IMG_5249.JPG

IMG_5247.JPG

Det behandlingen gör är bestående och inte som botox och annat man måste fylla på var tredje månad, utan detta behöver man kanske underhålla en gång om året sedan när jag är klar! Jag är så spänd över hur slutresultatet kommer bli och kan inte i min vildaste fantasti föreställa mig!
Det är så sjukt kul och jag känner mig så mycket finare varje dag och känner mig sjukt mycket snyggare och det är ju helt Amazing! Att sedan Patrizia är den bästa på att utföra det hon gör och den absolut klokaste att prata med gör inte saken sämre! Ni vet när man varit på behandlingar och man kännt att de man gått till bara snackar goja, att inte känna så är en enorm ynnest och att Patrizia trillade in i mitt liv är som en den största gåva jag fått! Hon gör mig inte bara vacker, hon fyller mig med kunskap och självförtroende och hon är rolig! Vackrare människa får man leta efter! Unna er laser ni kommer aldrig ångra er! Det bästa jag bestämt mig för i mitt liv på senare år, så värt det om man tänker på alla botox pengar jag lagt ut!

IMG_5151.JPG
Puss o gull!

1 kommentar till “Fraktionerad laser- Patrizia Intiso!

  1. Takk for at du deler av dine erfaringer. Synes at du er et herlig menneske og er helt enig i at det er viktig å ta vare på seg selv i en hektisk tid. Jeg tenker også prøve laser etter å ha lest dine innlegg og er veldig spent! Ønsker deg dine alt godt og at du fortsetter å være akkurat den du er <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg