Är det sant? Är du Björn Ranelids dotter???

Ja men jo, visst är jag det! Men spelar det någon roll?
Jag vet inte, för mig är det som det är men för andra verkar det spela roll ibland! För jag är fortfarande samma gamla Agnes, inte ett dugg mer spännande eller mindre spännande! Får ju frågan rätt ofta och ibland undrar jag vad svaret jag ger spelar för roll!!
Nog om det!
Klockan är 22, jobbat, tvättat, handlat och fått jordens godaste hemmagjorda burgare med hemmagjord Cole slaw till, My oh My vad min man kan laga mat!
Nu klockan 22 sitter jag ner, detta liv alltså! Det springer fram och jag hinner inte med!
Sitter rakt upp och ner i soffan och tittar på de två bästa jag vet och försöker tänka ut vad jag ska skriva och det är inte alltid självklart!
Ibland är det tok tomt och vissa dagar gör jag ju inte ett jota ej heller något speciellt intressant och då är det svårt, sen oftast har man massor som snurrar och som vill ut!
Igår fick vi middag av ägarna för att vi hade högsta index och det dracks massa gott iskallt vin och sen mera vin hemma efteråt med två av de finaste jag vet, L och C så idag var jag lite seg!
Men kära kära ni jag är så trött så trött att jag ibland blir rädd därför måste jag lyssna inåt och vila när jag behöver det och det ska jag göra nu!

IMG_5470.JPG

IMG_5471.JPG
Pussssssss

2 kommentarer till “Är det sant? Är du Björn Ranelids dotter???

  1. Vilket snyggt lack….jag känner också att jag just nu är sjukt trött,får nog hoppa i bingen så jag orkar hela veckan lång…..Kram Anette

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg