Att inte vara på topp!

Jag är inte på topp just nu, trött, låg, gråtig, irriterad och allmänt trött på allt! På människor och på alla som inte känner sig själva!
Allt hade varit så mycket lättare om människor inte tog sig själva på stort allvar och va så jävla snarstuckna! Det är värst, jag orkar inte!
Det tar så mycket energi med alla dessa människor, varje gång det uppstår en situation får jag kvitto på hur långt jag kommit, så mycket lättare mitt liv är nuförtiden! Värst och också dem som hör lite vad de hör och sen ska det minsann och dar berättas om för chefen- herregud drabbade samman med en, allt reddes ut no Big deal och jag sket i vilket men den andra hade minsann och dar berättat för chefen!!!! Varför? Palla springa där- känns som skolan! Sköt dig själv och gör ditt bästa, ta all energi på att sköta dig själv som du lägger på andra!!!
Jag är även sjukt gråtig, gråter för allt och gråter varje dag när jag läser Magdalena Graafs blogg, gråter om någon inte har ett par skor, gråter när jag följer Vimmelmammans resa i Uganda, gråter för mitt liv inte alls just nu är där jag vill det ska vara, gråter för att jag ska jobba jul för första gången sen R kom, inte julafton men typ alla andra dagar, hur ska vi hinna julmysa? När ska vi baka o pussas?
Gråter för alla barn som inte har det bra! Det är jättejobbigt!
Vill bara lägga mig ner och sova när jag vaknar på morgonen, tänker när ska jag få sova igen?
Nu har jag gått en mil, ätit frulle, läst tidningen och nu ska jag sitta rakt upp och ner en lång stund sen köra lite hemmaträning och sen är det hockey för R!
Det blir bättre jag lovar men jag är inte alltid på topp, långt ifrån!
Puss o gull!!

IMG_5488.JPG

IMG_5489.JPG

IMG_5492.JPG

IMG_5490.JPG

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att inte vara på topp!

  1. Du, pass på så du inte går rätt in i väggen! Låter inte alls bra det där 🙁 Utmattningsdepressioner är inte att leka med! Ta hand om dig och lyssna på kroppen. Låter som den just nu protesterar högljutt. Kram kram

Comments are closed.