Fredag Woop Woop!!

När jag var hos Patrizia i torsdags köpte jag med mig en mycket spännande sak- nämligen:
Detta är inga vanliga från H&M eller Lindex som “bara” ska vara snygga eller klä benen utan dessa gör så att biokristaller aktiveras vilket avger infraröda vågor som aktiverar vår blodcirkulation, syretillförseln till cellerna ökar vilket i sin tur kan ha dränerande effekter och hjälper kroppen att arbeta mot eventuella celluliter. Vilket komplement till träning och LPG! Dessa kommer finnas till försäljning hos Patrizia och jag ska inviga dem idag med min skinnkjol!

Det är fredag och jag mår prima, men jag läser fortfarande Magdalena Graaf’s blogg varje dag och stora stora tårar rullar ner för min kind, allt som oftast gråter jag hejdlöst och jag lider med henne och mitt hjärta knyter sig!

Jag börjar ju tolv så jag och min prins har ätit lyxig fredagsfrulle efter att ha lämnat på föris, älskar lyx bröd och brukar unna mig på fredagar, för övrigt har jag nog aldrig blivit så fet på en arbetsplats som där jag arbetar nu, först för att tiden inte finns att träna varje dag längre, ej heller på kvällen och man arbetar oftast 8-10 timmar efter det är jag död!!!!
Så sakta märker jag att det inte är som förr, man kan ej heller leva på luft som jag gjort innan då orkar man inte och vi har ett stort flöde av kunder inte så att man kan stå och drälla, men jag är inte orolig vet ju hur man tar hand om sig och känner mig själv det går till en gräns så får jag panik och styr upp allt igen!!
Peace Out!

IMG_5554.JPG

Rekommenderade inlägg