Jag testar Slim&Shape tights!

För ett tag sedan fick jag med mig dessa tights från Patrizia, de är helt fantastiska och de jobbar med kroppen när man bär dem, så de är snygga typ som ett par strumpisar och man blir snyggare när man har dem på! Allt Patrizia säger är typ som att man läst en bibel, just nu kan jag inte vara med till 200% med varken träning, mat eller minska vid Lpg men allt hon har sagt har stämt och alla dessa resultat jag uppnått!
Kan det bli bättre? Har använt dem två hela dagar , men tror man måste bära dem flera dagar för att se resultat men om jag känner något när jag bär dem? Svar ja, benen jobbar och det typ sticks- bli inte rädda nu men på ett härligt sätt att det liksom händer grejer!

IMG_5555.JPG
Annars denna feber vägrar släppa och skrutten är riktigt förkyld, vi har kollat otaliga filmer idag och lekt sjukhus!

IMG_5638.JPG

IMG_5637.JPG
Nä nu natta skruttar som i dagarna tre har bråkat så jag tror jag ska bli tokig!

2 kommentarer till “Jag testar Slim&Shape tights!

  1. Hej du fina!
    Även de härligaste ungar kan bli lite jobbiga när de är sjuka. talar av egen erfarenhet då familjen består av 4 biologiska barn, ett fosterbarn och två kontaktbarn. Härligt att se att du tar dig tiden att vara hemma med de små sjuklingarna, har alldeles för ofta mött föräldrar som lämnat sina sjuka små till dagis och skola.
    Kul för dig att du märker ett så fantastiskt bra resultat efter dina behandlingar men jag som följt din blogg länge nu tycker att du alltid sett avundsjukt snygg och slank ut på alla bilder.
    Tycker verkligen om din fina, sanna och raka vardagsblogg. Så skönt med någon som beskriver livet som det är. Glassiga bloggar med vackra hem, hembakt bröd varje dag, perfekta barn, underbara dagar och fantastiska semestrar får bara mig att känna mig underlägsen och misslyckad. Stor kram från Lena

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg