Jobb helg!

Då blir det inte många knop, kom hem med donken mat som jag och barnen åt, sen var vi tvungna att gå och handla, ekade sjukt tomt i kylskåpet, så det gjorde vi och man är nästan ensam vid åtta snåret i mataffären!
Läst och myst med barnen nu ligger de och jag chillar i soffan!
Idag träffade jag en Mycket fin människa och det är mycket man inte vet, vi enades om att tacksamhet och empati är det viktigaste i hela världen plus kärlek såklart, jag ber och håller tummar och tår för dig fina fina människa! Du kommer bli den finaste bästa mamman och ditt barn kommer bli det lyckligaste i världen som får dig till mamma! Kärlek till dig jag vet det blir bra!
Jag skäms att jag som inte ens ville fick mina två på första samlaget typ, R kanske på andra men Z på första försöket, och min pappa har alltid sagt att jag inte är tacksam nog och jag har aldrig förstått vad han pratar om, han säger alltid att det är Gud’s försyn att jag fått två friska barn med alla fingrar och tår, jag har inte förstått förrens nu på sista tiden, jag har tagit saker för givet men det gör jag inte nu! Ingenting är för givet, tänk alla dessa kämpar som hoppas och hoppas, som kanske aldrig kan, jag gråter med er, tappra tappra människor, kan inte ens föreställa mig känslan att vilja något så mycket och så går det inte! Inte i min vildaste fantasi, detta är ju inget människor pratar om, och när man väl gör det blir det så uppenbart!

Tårarna rann och så även när jag kom hem, all denna empati och medkänsla jag utvecklat, herregud jag låter numera som en flummig guru på droger!

I morgon är det hockey tidigt och jag börjar sent vilket betyder lång frulle med surdegsbröd och juice!
Idag ville jag inte väcka någon så smet iväg en timme innan jag började för att alla skulle få sova vidare och åt frulle nr 2 på jobb!
Som vi skrattat idag på jobb, det behöver man och det är befriande!
Idag är dag när tacksamheten gör sig påmind, även full av kärlek när man kommer hem och där står två av universums finaste och som jag älskar er!
Glöm nu inte fina fina du- allt blir bra, jag lovar, tänk inte på det och tänk bara på dig och stressa ner!
Puss!

IMG_5687.JPG

Rekommenderade inlägg