Barn som inte är trötta!

Men så himla himla trötta nästa dag, mina barn har ärvt min mans sovvanor, uppe länge och sova länge och jag är totala motsatsen, sen älskar jag att de sover länge på morgonen speciellt på helgen!
Men oj vad det är jobbigt ibland när de inte är trötta på kvällen och man själv vill sova!

I bland blir man påmind om saker och det gör lite ont, det skaver lite och igen tänker man gjorde jag rätt, var jag för hård, kunde jag gjort annorlunda, skulle jag varit den vuxna och kloka igen? Nä vet du vad! Denna gången ville jag bli jagad och någon som jobbade för mig, denna gång ville jag ha förändring och det fick jag inte, ingen jagade mig, ingen var ledsen, ingen var så ledsen för mig att den vågade för första gången i sitt liv gå emot allt, alla principer och all stolthet, kapitulera och visa sig svag fast jätte stark och säga vet du vad jag saknar dig och vill ha dig tillbaka! Du har inte nått de insikterna, du är inte där än och kommer nog aldrig komma dit, och då får det vara, tänk om du kunde gjort det en enda gång, vilken människa det kunde blivit av dig!
Men du valde annorlunda, och för det gör det beslutet ännu mer motiverat! Hur jävla jävla ont det än gjort!

Jobbat tio timmar, kommit hem, läst sagor, hets ätit en macka- svinhungrig och gjort smoothie till i morgon!
Packat gympa kläder, lagt fram kläder, vickat på första lösa tanden och tittat på matte läxan någon gjort hemma för första gången, pussat vanilj doftande öron, kinder och händer! Älskat er en smula sönder och samman denna tisdag!
Livet!
Var tacksam, var lycklig, var ödmjuk tänk på dina medmänniskor och framför allt försök bli lite bättre varje dag!
Peace Out!

IMG_5626.JPG

Rekommenderade inlägg