Tacksamhet ända in i märgen!

Ledig dag, fikat med finaste S idag, prat om livet och annat viktigt, hon har mycket klokt att säga om vänner, förlåtelse och att låta det vara så det inte tar energi från en, alltid viktigt att få olika människors syn på saker och ting!
Vi fikade på Feed med nybakade scones, svin god latte och hemmagjord lemonad!
Sen hämtade jag min prins extra tidigt och vi gjorde ärenden, köpte kalendrar, ljus och mossa!
Väl hemma har vi fixat nästan allt i lägenheten för jag jobbar helgen så vill ha det klart innan då!
Tyckte klockan var läggdags men då var klockan inte ens sex, herregud dagen blir lång fast man är ledig men går man upp halv sju så!!

IMG_5775.JPG

IMG_5265.JPG

Nu sitter jag i soffan med Z och skriver till er, Z tittar på Madicken och vi njuter av att vi pyntat klart, mannen och sonen är och åker skridskor, så evigt tacksam att min man gör och tycker det är så kul med all sport!
Igår hade vi åttaårig bröllopsdag, firades själv här hemma för mannen var i Stockholm, plus att han hade glömt det! Viktigare saker finns, och vi brukar inte fira, men lite ledsen att han glömde- konstigt nog då det var han som visste när jag frågade honom för två veckor sedan!

Varje dag nuförtiden översköljs jag av tacksamhet, en enorm känsla och jag försöker verkligen ta vara på dagen, stunderna jag har över, struntar i alla måsten och gör bara det jag måste och njuter istället! Detta är mycket svårt för en pedant och städfreak men det hjälper till lite att jag inte orkar som förr, jag har sagt det innan sedan jag slutade som chef så har dekadensen dragit över mig, allt blivit chillare och inget är längre perfekt och det är jätteskönt!
Tacksam över livet och allt jag har och främst över mina barn!
Nu ber jag och tänker på min fina fina att allt går vägen, jag har sagt till honom däruppe att nu är det din tur du fina fina- jag har ju inte bett om mycket innan så hoppas han hör mig nu! Jag tänker att jag blivit så fin människa efter alla dessa år av självrannsakan så han lyssnar på mig tillbaka som tack!
Puss puss

IMG_4043.JPG
Fina minnen från i somras!

Rekommenderade inlägg