Glad första advent alla fina!

Vill bara snabbt önska glad första advent från ett kallt skåneland, här ska jobbas och de andra är på hockey träning! Slutar tidigt idag så det blir mys i kubik senare och tvättstugan inte att förglömma – det är ju söndag!
Skönt med rutiner, nu har jag tagit typ alla söndagar för förra månaden smet en in och tog en söndag bara så där, vad är det för fasoner! Då blir det kaos hos familjen Ranelid hahaaaaaa!

IMG_5800.JPG

Glöm inte alla som inte har det så fett i jul, finns massa ställen att skänka julklappar på och platser att lämna in på- lär barnen det i tid att alla har det inte självklart på julen med allt vad det hör till, Era barn behöver inte tio julklappar, de har redan det mesta! Hos oss gäller skänk tre och få tre, skänk två och få två, låter hårt men mina barn behöver på något sätt inte fler julklappar därför har vi nu skänkt i över tre år och det ska vi fortsätta med!
Peace Out!!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Glad första advent alla fina!

  1. Det där tycker jag är fantastiskt bra, vill inget hellre än att min dotter ska växa upp och ha förståelsen för att alla inte är lika priviligierade som henne men att man kan hjälpas åt och göra skillnad. Heja dig och hoppas du och familjen får en härlig första advent!

Comments are closed.