Mys mys i kubik!

Det är det enda som hjälper efter två mastodont pass på jobb, slut i varenda del på min kropp och min knopp!
Kommer hem och blir serverad den godaste köttfärspajen med sallad! Ett glas vin och lite ostbågar senare ligger jag nu ner och skriver till er, Z har typ 40 graders feber- igen, M ligger bredvid mig och R leker med sin nya legogubbe!

IMG_5824.JPG

IMG_5825.JPG

Idag kom jag på vad som är fel med allt denna jul, jag har gjort jättefint hemma, det är inte det men allt det andra har tappat sin charm lite, vi har allt och mycket till och jag kan inte sluta tänka på dem som inget har, som absolut inte kan köpa några julklappar, som kanske inte får någon riktigt julmat eller de som har det svårt hemma med föräldrar som på ett eller annat sätt skadar dem! Därför vill jag än mindre köpa massa saker, det tar emot och speciellt när de knappt önskar sig något, R har radat upp fem sex saker, Z har ingen aning och henne har jag köpt två saker till and that’s it! Min empati och medkänsla börjar gå överstyr- märk väl att detta är helt nytt för mig!
Så skönt nu vet jag vad det är som gnager, jag vill bara ha tid, lugn och ro, friska barn och man och att min och Martins familjer har det bra! Lite julmust, skumtomtar och en rökt korv och jag är nöjd!
En Chanel Jumbo vet du att jag vill ha, eller hur honey!!!!
Peace Out- i morgon äntligen date med en av mina favoriter Patrizia Intiso för Lpg!

IMG_5808.JPG

Rekommenderade inlägg