Dagen efter och dagen innan!

Amen fy fan vad jag mådde och mår, herregud man glömmer verkligen mellan gångerna!
När sen M kom hem skulle ju det där trädet rätas upp, då skakade jag så mycket och höll på att svimma att vi fick pausa många gånger, då hade jag hög feber!
Idag är idag och dagen innan, har aldrig någonsin kännt så här lite inför någonting, det är licksom blankt, inget! Inte ens barnen kan hjälpa mig att få jul feeling, undrar så mycket varför? Förra året var mycket bättre, men då hade jag också långledigt tror ni det ligger i det? Att jag jobbat varenda dag och inte haft en minut över? Många sjukdagar på slutet för barnen, oro för allt och framtiden, det måste bero på allt skit vi haft den senaste tiden! Det påverkar mig in i märgen och är ständigt närvarande, det lämnar mig inte en sekund!
Nu måste jag vila lite till så jag orkar hålla julafton i morgon!

IMG_5962.JPG
Hörs igen!!
Puss o kram

Rekommenderade inlägg