Det är så lätt att gömma sig bakom skärmen

Datorskärmen och skicka iväg sura mail, ljuga, klaga, hitta på, spy galla och allt annat kul människor hittar på, det är för att det är så enkelt, några klick och du slipper konfrontera människor eller människan du vill säga något till! Måste vara skönt att inte ta ansvar, inte stå till svars bara sitta där och spy galla!
Hur många människor hade någonsin vågat säga någonting till någon Face to Face, kanske 1av miljonen, fy fan asså!
Hur många vågar ta en konflikt, hur många vågar säga emot eller säga ifrån?
Människor är så jävla fega, sitter hemma på arselet och skickar iväg hatiska grejer, hur mår man som människa om man hela tiden måste berätta för andra hur dåliga de är, hur fel de gjort, att de är fula, feta eller annat kul de kläcker ur sig? Kan man se sig själv i spegeln? Jag undrar det?

I morgon fortsätter min renovering av mig själv, Fraktionerad laser hos den bästa Patrizia Intiso, det blir min fjärde, plockning av bryn, Pw och sen gymmet!!! Vilken dag va? Lyx och välbefinnande en onsdag! Det ni mina damer är inte fy skam! Inte att förglömma att jag ska hinna hänga en snabbis med fina fina L!! Har precis filat loss mina fötter och smort in dem, man får ju jobba nerifrån och upp, vem vet snart kanske benen blir rakade också!
Nu en stund i soffan med mannen min, vi skulle haft date på fredag men det ser mörkt ut, vi har ju bara M’s föräldrar som kan passa när vi ska göra något och ja det är ju inte många, så tillfällena växer inte på träd!
Men men en annan dag i ett annat liv är det vår tur!
Puss o gull mina damer!

IMG_6132.JPG

IMG_6136.JPG

Rekommenderade inlägg