Harhjärtat jobbar hårt idag…

Idag är ingen bra dag, orolig, ångest och saknar mina barn,kanske för att R grät när jag lämnade honom, grät massor och ville gå hem! Tänk alla dessa gånger ens barn är ledsna och man inte kan göra något mer än att trösta! Tänk! Det gör ont i mamma hjärtat! Riktigt ont, just idag gjorde det mycket ont!
Later!

3 kommentarer till “Harhjärtat jobbar hårt idag…

  1. Sista raderna i dit inlägg är under all kritik. Go see a shrink. Du ger ett totalt obalanserat intryck i väldigt många av dina nlägg

    1. Jag säger bara vad jag känner- vad vet du om vad det barnet varje dag utsätter mitt barn för! Ingen vågar säga saker som det men massor känner så, då man hör det dagligen men i slutna sällskap! Att jag behöver gå till psykolog får stå för dig! Vad baserar du det på, rader du läser, du vet inte vem jag är, än mindre känner du mig!
      Ha en riktigt bra dag nu fina fina du!

  2. Förstår att ditt mammahjärta värker när det finaste du har gråter men att skriva att du ”vill slå honom lite” kallar honom för jäkla tjuv och att du inte tål juste den pojken känns under bältet. Och inte kan du skydda dig bakom att man i slutna sällskap hör liknande. Precis som du skriver, – vad vet du om den pojken eller hans tillvaro? Nä, fy för sådana åsikter om barn.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg