Onsdag i mitt hjärta!

Att sluta 16 när man inte brukar göra det är som en liten present i sig, att det sen är onsdag och man kan lyxa lite extra gör inte saken sämre! Idag har vi gjort pastasallad till middag med kyckling och bacon, går alltid hem! Jag äter Zoo tablettask och kollar nyheter, barnen kollar film och vi har myskläder på! Livet kan det bli bättre? Nej det kan det inte, jag är så tacksam varje dag och ibland blir man mer medveten om hur tacksam man ska vara!
Idag var den hemlösa killen vi brukar prata med tillbaka vid Hemköp och jag undrade var han hade hållit hus och så gav vi honom pengar, jag ger bara till honom innan gav jag till en gumma men hon har åkt tillbaka! Han fryser men jag tycker det är svårt för han är inte ren, han är inte bara hemlös han missbrukar men kämpar på för sin dotters skull, men något hos honom gör att jag pratar med honom!

Vi håller på och pott- tränar Z, det går ganska bra men jag säger varannan minut glöm inte pottan och hittills har det gått bra men jag vågar inte gå ut med henne utan blöja i alla kläder man har nu när det är kallt för hon är ganska opålitlig! R sa verkligen till, ibland lite försent men han sa till, Z saknar det henne måste vi påminna!
Hur som haver det ska nog gå bra!
Kram och trevlig Lill- lördag!

(null)

(null)

1 kommentar till “Onsdag i mitt hjärta!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg