Lördag, söndag!!!

Helgerna de flyger fram, igår jobbade jag och efter jobbet blev jag ensam utan familj ett par timmar, det var ju inte igår!! Det firades med iskall Cola Zero och kebab tallrik som imundigades på golvet, vilken fest! Sen mötte jag upp finaste familjen O på ett glad champagne på Mockasin och efter det gjorde jag en liten mat proviantering på Hemköp helt själv, familjen O hade checkat in på Scandic hotell över natten så mötte upp dem ännu en gång för ett glas vin i baren och lagom till ögonen hängde kom min härliga familj tillbaka från hockeyns dag på Arenan! Direkt i säng och nu är de på hockeyträning och jag ska jobba när de kommer hem och de skall vidare på kalas direkt! Full kareta alltid!
Livet detta förunderliga liv! Har fått kommentarer om att jag verkar ostabil, att jag behöver gå till psykolog det ligger ju i betraktarens ögon, för hur väl känner ni mig? Man ska akta sig för vad man kastar ur sig, ni kanske tror att jag inte står för vad jag skriver här, alltid och jag väger allt för och emot men ibland även om jag står för det har jag tagit bort inlägg pga andra personers vilja, men att jag behöver gå till psykolog vem vet, inte jag ej heller du som kastade ur dig det! Tänk så lätt det är med alla kommentarer vi som bloggar är ju inte hemliga och kan inte gömma oss! Tänk på det! Finns alltid en orsak till allt och sedan att jag inte alltid är så jävla Pk det får ni ta! Skriver inte snällare om någon bara för att det är ett barn!
Pusssssss o kram ses på stan!

(null)

2 kommentarer till “Lördag, söndag!!!

  1. Att du inte skriver snällare om någon bara för det är ett barn tycker jag låter lite märkligt, tur att de flesta gör det, speciellt de som arbetar med barn, själv är jag lärare och möter en hel del barn med olika diagnoser. Jag vet att du inte kommer publicera min kommentar.

  2. Det är inte lätt det där med vad man ska och inte ska eller får skriva i sin blogg. Skriver man något får man stå för det och det gör du ju. Såklart hajar folk till ibland här inne för du är väldigt ärlig och filtrerar sällan. Att skriva att någon ska söka upp psykolog är väl också en slags ärlighet och förmodligen ett påhopp på dig. Kanske ska man fundera på vad man skriver på sin blogg och hur det tas emot av dem som läser innan man börjar ifrågasätta mottagarens svar. Lite ”som man bäddar får man ligga”. Det är få människor i bloggvärlden som skriver både så ärligt och naket som du gör. Det provocerar och ger upphov till en massa intressanta diskussioner, tankar och svar. Jag är inte alltid helt med på vad du skriver eller håller med dig men det är väl det som är grejen. Vi är alla olika och får lov att tycka olika saker. Var glad att din blogg startar något hos folk, det är såååå mycket roligare att läsa ett inlägg där det händer något inom en än ett inlägg som handlar om krispighet och kläder och annat skit som varken gör till eller ifrån.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg