Onsdagen som hamnade i mitt hjärta!

Gårdagen har lagt sig i min kammare, där stannar den! Det finns människor och det finns människor, tänk några är nya men ändå så smälter de in och rör sig runt som en av oss, bara är där, hjulet snurrar och du är aldrig obekväm!

Pannkakor och prosecco är det nya, vilken smak kombo, det var fantastiskt och vi hade alla tillbehör man kan tänka sig att lägga på pannkakorna! Helt enkelt en onsdag som lagt sig i mitt hjärta, långt in i kammaren och stannar där! Tas fram vid mindre lyckade dagar och tänks på!Pusss och happy torsdag på Er!

1 kommentar till “Onsdagen som hamnade i mitt hjärta!

  1. Hej! Läser din blogg då å då å tänkte att nu ska jag ta å säga hej! Tkr din blogg e så vardagsavslappnad å skön, rak, naken å ärlig! Så skönt att det finns fler som jobbar mkt å ruschar runt, inte hinner allt man vill, lägger sig för sent el sover för lite osv… Dina ongar e jättesöta, kul å läsa om ert liv…. Lite bloggtips/önskemål: tex verkar ni ha en fantastisk lght, visa gärna fler glimtar av den ( om du vill) kul me olika inredningsstilar… Dina hår å hudprodukter? Kul å höra vad du tex gillar för märken mm ( du gör ju en del behandlingar å verkar intresserad mm) å gillar recept å sånt, alltid kul… Ok tack å hej

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg