Att vara lite överkörd!

assåå är helt död, var hemma tio över ett, drack lite skumpa, 2 drinkar och 2 glas vin, död, yr som fan, känner mig bakis, har sovit middag! Min slutsats är att jag blivit gammal för herregud om man mår så här av lite alkohol tänk då de som krämar på och dricker massor!  Hur som haver tur det är en gång om året ca man tar sig ut! Haft tvättstugan idag, tvättat tio maskiner och bäddat rent i alla sängar vilket är underbart! Städat spis, fläkt och ovanpå kylskåp och frys!

Stekt plättar till lunch och nu myser vi och äter lördagsgodis för barnen sparade det till idag med mig!

Middagen var trevlig men vilket katatrofställe när vi kom till drinkarna, de kunde inte ens göra en Mojito, de glömde ingredienser, de kunde inte heller göra en Bellini och som substitut fick jag Apeorol denna fruktansvärda substans blandat med något!!! Ehh om jag ber om en Bellini tror du då jag vill ha någon paraply drink? Sällskapet var super, vi skrattade massor och dansade lite så det var det bästa med hela kvällen! Eftersom min man gör det han gör så kollar man in lite olika saker som man inte innan brytt sig om, jag har lärt mig mycket! Så tråkigt med ett ställe som inte kan göra drinkar men ta betalt de kan de! Det är så otroligt sällan jag tar mig ut och då vill man ha det där extra, när man ansträngt sig och klätt upp sig och som i mitt fall tar mig ut för det är inte något jag slösar på, jag vill 7 dagar i veckan, 365 dagar om året helst vara med min familj, och när jag väl bestämmer mig för att ”slösa” på min tid då vill jag iallafall ha en anständig Bellini! Är det för mkt begärt? Hahaa!

Denna tantalura är slut som artist, soffläge och mys!

Later honeys!

Rekommenderade inlägg