När man har så mycket att säga

att det istället blir ingenting! Minst en gång om dagen kommer jag på diskussions ämnen jag vill ta upp men det slutar i ingenting, jag får inte fram det och jag har inte tid! Nu tänker ni att jag har massor av tid! Det har jag men den lediga tid jag har är fylld med så mycket saker att jag aldrig sitter ner och när jag sitter ner övar jag på att göra ingenting!

En intressant sak jag tänkt mycket på är det här med mat och träning, hur många som inbillar sig och hittar på saker på att på något sätt legitimera sitt matintag! Hur många smala, kända tjejer som ni ser i medier, instagram och bloggar äter mackor, pasta, potatis? Ingen!! Absolut ingen! De har alla allergier man kan ha, de är gluten, de är laktos, de har Ibs magar, de har ont där och här av bröd! Jag lovar allt detta är bullshit! Hade dessa människor börjat äta dessa produkter hade de inte sett ut som pinnar, de hade blivit mer normala och den dagen de börjar äta detta igen! Omg vad ska hända då? Det är intressant att en hel värld av smala människor lyckats hitta sätt att äta på som är så långt från hur vi åt för bara några år sedan och lyckats legitimera det genom att säga att allt är så bra nu!

Jag älskar Johanna Toftby och hennes blogg och hon verkar vara sund, men hon äter ju inte så mycket och tränar varje dag, ibland 2 ggr om dagen, hon pratar ofta om att hon var deppig och olycklig innan och hade ont i magen! Hon hade kunnat äta en macka till frukost utan att bli tjock igen eftersom hon tränar så mycket, man behöver ju inte äta vitt bröd det finns ju mycket annat!

Jag vill bara säga att alla dessa människor och förebilder herregud som sitter och säger att chia pudding är det godaste man kan äta, och ett ägg till frukost är kanon, det fungerar ju egentligen inte, kanske kortsiktigt! Jag själv har ju bantat så länge nu att jag är så trött på det att jag vill spy, det är inte kul, det är inte normalt att aldrig äta normala saker, när jag får en potatis är det som att ge en knarkare droger just för att det är något jag inte ska äta, säger vem!

Alla de som äter Lchf om de hade börjat äta ”normalt” igen, vad hade hänt? Och alla dessa andra dieter? Jag vet för jag har själv varit inne i cirkusen och är, min största mardröm är att bli tjock och inte vara smal och jag vet det är inte helt normalt! Jag tycker också det är synd vi är förblindade av alla dessa människor och hur lätt man manipulerar en hel värld, Z och R äter bröd varje dag, tänk när Z blir ett par år äldre och någon säger att bröd ska vi inte äta, tror ni då hon vill ha bröd varje dag men nu ska hon äta det? Vad är det för budskap? Jag läser Paolo Roberto’s instagram varje dag och han han är riktigt klok han, äter nöd och pasta och är ändå vältränad som få! Lchf- lazy selebrities hate training!!! Hahaaa hej och hå hörs igen!

3 kommentarer till “När man har så mycket att säga

  1. Så bra sagt!!! Själv befinner jag mig i en fas där jag ska försöka gå ner ca 10 kg, jag kör dock vv men undviker ändå mackor för det är ju bara sååååå gott och blir lätt alldeles för många ;)!

    Men jag tänker att jag får vara lite strikt under några månader och sen vill jag kunna äta mer normalt av allt igen! Om man tränar också måste det ju gå att äta det mesta, fast med måtta =)!
    Vill ju inte leva i ett bantningsliv resten av livet, livet är till för att njutas <3

    Kram Marie

  2. Äta med måtta är ju det bästa! Och att hitta ett sätt som fungerar i det långa loppet. Som tidigare anorektiker så ser jag med skräck på alla som på något sätt blir maniska kring mat, om det så är över- som underätning eller konstiga dieter. Det är en sak att undvika saker för att man inte tål det eller mår bra av det, men om man har något man njuter av (och tål) så måste man få lov att unna sig i rimliga mått!

    Har jobbat alldeles för nära handikappade människor (både förståndshandikappade och funktionshindrade) för att veta att så länge jag har en kropp som fungerar så ska jag vara glad. Behandla din kropp väl, och din själ, för du har bara en kropp och du har bara ett liv.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg