Det är fredag och det är helg!!!

Woop woop det är fredag och helg ledig sådan på köpet, behövs verkligen då jag jobbade förra och jobbade extra min förra lediga helg! Solen skiner men det är kallt och jag har gått hem från dagis, ätit frukost och ska hemma träna nu och sen ut igen och gå, får typ bryt och vägrar gå in på gymmet när solen skiner, fast allt tar längre tid när man går än om man springer på bandet så kommer jag inte in där, någonting stoppar det! Helgen bjuder på två sovmorgnar, en närvarande man och lek date på söndag på någon lekplats med picknik, om jag ser fram emot detta? Jaaaaaaa, är sjukt pepp!

Om någon undrar varför jag inte lägger upp bilder är det lite i protest då jag är den enda som mobil bloggar på vår sida och vår sida är på något sätt inte kompatibel med WORD press appen  från mobilen så ibland funkar det inte och jag har inte tid och kan inte alltid sitta framför stationär dator, så då blir jag barnslig och protesterar! Tycker att allt ska fungera så alla kan blogga och sköta saker på sitt sätt och när de har tid! Så känner jag och nu har det inte funkat på veckor!

Jag har ju faktiskt shoppat en del på sistone något jag inte gör så mycket längre i samma utsträckning som förr, skillnaden är att allt är genomtänkt och det jag köper behöver jag oftast och jag skänker mycket till Myrorna och barnens kläder går oftast vidare, så shoppingen är mer genomtänkt och inte på impuls! Detta är skönt och det dåliga samvetet gnager faktiskt inte längre, garderoben blir genomtänkt och man har det man behöver och den bästa investeringen har varit den ”lilla svarta” den saknades ni vet den där fina, flotta lilla saken och det blev en kort sak i spets som jag fyndade på 70%, är otroligt nöjd, men har aldrig ägt en så kort klänning innan i mitt liv! 

Nä nu ska jag köra hemmaträning innan en till Pw ute i solen! Trevlig helg alla fina!

Rekommenderade inlägg