Lördag in The house…

hemma efter jobb, hunnit tvätta och shoppa skor till sonen också! Blev lute charkisar till middag och nu lite godis! Jag och mannen kollar på Top Gun så himla himla bra film, älskar! Igår lovade jag att hålla mig vaken, vaknade halv ett snarkandes och med en stor pöl dräggel på mannens gråa T- shirt, så jävla sexigt! Idag hämtade de mig efter jobb då hade jag hunnit handla och hämta upp kläder hos skräddaren och sen hade vi lovat handla skor till R, blev två par och är det något han är så är det tacksam och det var han och tackade och tackade killen i affären för skorna!

Gjorde laser igår hos Patrizia Intiso och nu efter fem gånger börjar man verkligen se resultat, helt sinnessjukt, nu ser jag det runt ögonen och ovanför ögonen också, älskart! Boka tid för konsultation, ni kommer inte ångra er! Någonsin!

Igår satt ” vår uteliggare” M vid Hemköp och vi hade många mynt över, när vi handlat färdigt la jag alla i handen det var en tia, tre femmor och många enkronor! Jag frågade R hur mycket vi skulle ge M, R tyckte allt utom tian, jag frågade igen, allt utom tian- jag visste han ville ha den till automaten med skit i för en tia, jag frågade igen och fick samma svar igen och frågade varför? Jo för jag vill ha den! Då berättade jag att vi skulle hem och äta pannkakor med typ tio tillbehör, sätta oss i soffan tillsammans och sen lägga oss i våra sängar! Hur mycket ska vi ge M? Allt mamma, förlåt var inte arg på mig! Säg aldrig mer att du ska ha pengar vi kan ge till någon annan som vi inte behöver, nu ger vi inte alltid honom så mycket för jag vet han både dricker och nog tar droger också men igår hade vi så mycket mynt! Stolt över att jag försöker få mina barn att vara empatiska, hjälpa medmänniskor och framför allt är vi inte finare eller bättre än någon annan!

Otrevliga människor som inte kan prata trevligt eller uppföra sig ordentligt är Olyckliga, bittra, socialt inkompetenta och inte värda vatten!

Godnatt mina fina!

Rekommenderade inlägg