Fredag in The house!!!

Pw i morse, sen en kopp kaffe och sen intervaller, armar, ben och mage på gymmet! Hämtade hem skruttar och sen har vi handlat fredagsmat, valt födelsedags present till R’s kompis som har kalas i morgon och varit på systemet och handlat extra torr cava! Jag skulle ju gått ut i kväll och ätit middag med väninnor,IMG_6455.JPG 

 burit klänning och dansat men det blev inställt och jag dricker ju sällan och höll på att snåla ur men va fan idag blir det lite cava, jag och mannen ska äta pulled pork i hårda skal och barnen skall äta vanlig taco!

Just nu leker en med lego och den andra vilar och jag sitter med mjukisar i soffan, livet detta förunderliga liv! Läste idag att den där Åkesson har cashat in ca 93000 i månaden i sjuklön alla dessa månader han varit sjukskriven och vad är han sjukskriven för jo spelmissbruk! Först fick han visst ca 71000 men det räckte inte så han begärde mer!! Jag smäller av, fan fick det, tänk om man hade begärt mer mammapeng för att pengarna  inte räckte, undrar om man hade kunnat få 93000 i månaden, fattar ni den summan? Nu kan han gott ha de där pengarna för han blir inte en bättre människa vad han än gör eller får! Hoppas han har spelat upp alla pengarna på nätpoker det var visst det han gjorde innan också! Vilken jävla skojare! 

  

Vill verkligen slå ett slag för denna organsation de sysselsätter sig och samlar in pengar till cancer forskning! Sysselsättningsprojektet heter ForLife och de arbetar som sagt  med att samla in pengar till cancerforskning. Vilka eldsjälar som gör saker för andra och för att samla in pengar, tänk vad Alla dessa fina människor bidrar till för andra och ger av sin tid, fantastiskt! De har försäljning via e-handel samt vid större evenemang och hela överskottet går till vår insamling för cancerforskning.

Vill du vara med och göra skillnad du också? Besök deras sida:www.forlife.nu

 Trevlig helg gott folk!

 

 

Rekommenderade inlägg