Nä nu blommar det minsan…

ska vi klargöra detta en gång för alla, jag är jag, du är du och Böna aka min pappa Björn Ranelid är ja just det inte jag! Nu har någon vänt sig til honom för En har minsann och dar använt fula ord, ve och fasa! Vad ska min pappa göra åt det?? Jo skicka sms där han ber mig använda ett vårdat språk!!! Jo men pappa jag image image image

är liksom 38 år och om En använt kanske ett fult ord så har jag varit arg eller så kanske just den människan förtjänade det ordet och jag är ledsen om människor springer till dig men jag är jag och du är du och i mina ögon och öron är det rätt skrattretande att springa till Böna och skvallra!!! Det leder inte till så mycket!

Idag har vi firat svärfar lite vi ska fira på riktigt nästa vecka, varit på Empan och handlat lego och en sportjacka till mamman, storhandlat och haft tvättstugan! Nu mina kära vänner sitter jag på golvet och bygger ihop det sista- sonen har gjort 5 av 6 påsar och nu sedan rätt länge lagd i sängen och någon lovade i en skör sekund att bygga klart, ligger på golvet och svär och svettas och får inte riktigt ihop det, jag är sjukt ologisk och fast jag har beskrivning så kör det ihop sig, jag har så små fingrar men ändå går det inte riktigt och mitt tålamod är kortare än vad det tar att skrika fan, oj nu sa jag något fult igen, men har man lovat har man lovat ju!

Den här helgen bäddar jag in i hjärtat och sparar, de här helgerna utan krav, med sovmorgnar, nybakat bröd, massa latte, gott pålägg, tid, kramar och ibland aktiviteter i lagom dos de är värda allt och de är som balsam för själen de gör en starkare och för varje dag jag får som dess a blir jag mer och mer tacksam och ödmjuk inför livet!

Det mina vänner är fantastiskt ! I morgon är det måndag, det innebär sovmorgon och sportaktiviteter och tio timmar för mig!

puss o kram och sov gott

 

2 kommentarer till “Nä nu blommar det minsan…

  1. Haha förlåt jag kan inte låta bli att skratta åt folk…..att de hör av sig till din pappa. Tröttsamt! Önskar dig en fin start på påskveckan. Kram Anette

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg