Att ha lagt sig för kvällen

finns inget bättre än att lägga sig i tid och fast jag är ledig och barnen också i morgon med sovmorgon har jag ändå lagt mig, jag och Z hand i hand, rygg mot mage och jag är oändligt lycklig så lycklig man kan bli med en skrutts hand i sin! Det är fullkomlig lycka och inget kan mäta sig med det! Varje dag och varje gång det väller över så gråter jag och det är rätt ofta, dessa mirakel som är här hos mig, mina finaste finaste skruttar som säger de roligaste, tokigaste och finaste saker! Efter påskhelgen väntar långledigt- fick semester fel så vi har semester efter påsken istället, då ska vi sova, vara tillsammans och hitta på ett äventyr om dagen i nio dagar, vi mina familj och jag! Det blir nog bra ska ni se!

Liten somnar nu, andetagen blir djupare och djupare och den där lilla lilla plutmunnen går inte av för hackor den, så fin!

Godnatt och sov gott för det ska jag göra!

Pussssss

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha lagt sig för kvällen

  1. ah vad roligt, du kemomr alska den! tank bara pa att storlekarna ar ganska stora, jag har XXS i min och ar ju vanligtvis XS/S. jag minns inte alls for jag bestallde min nar jag var utomlands men har for mig att den kom bara nan vecka efter kanske. inte for lang tid alltsa!

Comments are closed.