Hemma igen!

image image image

 

Vi har varit på äventyr i Danmark!! Närmare bestämt Helsingör, vi var där ett par dagar och intog hotell Marienlyst! De hade en badanläggning från typ 83 och där var vi själva på typ 200 kvm om vi badade? Svar Ja, vi åkte vattenrutschbanan så många gånger att det inte gick att räkna, man satte själv igång den, känn på den! Vi gick runt i ett folktomt Helsingör, vi köpte super dyrt smågodis, vi pratade, vi hängde, vi mös och la oss i sängen i en hög vid åtta snåret och tittade på typ fyra avsnitt av CSI- repriser och sen en gammal gammal Charlie Scheen film och somnade sen alla i en dubbelsäng!  Vi ställde inga klockor, vi vaknade sent och fick rusa ner till färskpressad apelsinjuice, de frasigaste nybakade frallorna, massa salami, amerikanska pannkakor och tre koppar kaffe! Vi åkte till Louisiana och var där hela dagen, vi åkte hem trötta, lyckliga och tacksamma, oändligt tacksamma över allt vi har och att vi har varandra!

Nu regnar det och vi gör saker i hög, hunden har kommit hem igen, vi har pyjamas på och i morgon spelar sonen sin första hockey match i Lund, spännande? Mycket! Vi åker hela högen och hejar såklart!

Puss o kram!!! 

PS- det känns som jag skriver för döva öron nuförtiden, inga kommentarer ingen som säger typ hej- var är ni?? Är ni kvar? Ds 

3 kommentarer till “Hemma igen!

  1. Hej! Jag kommenterar sällan/läser desto mer! Jag tittar dagligen in på din blogg! Så fortsätt att skriva!

  2. Hei, jeg er innom bloggen din hver dag – men, pleier ikke å kommentere noe :)) Jeg heier på deg! Klem fra Norge

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg