Det dåliga samvetet

det gnager och gnager, mycket faktiskt för att jag inte hinner allt jag vill och ska, jag hinner knappt blogga! Jag har inte tiden och när barnen lagt sig är jag jättetrött och vill oftast hänga med M eller läsa en tidning eller bok! Det är jobbigt det där samvetet och då har jag blivit en miljon gånger bättre jag skiter i mycket jag borde och måsten som att städa och annat jag helt enkelt prioriterar bort!

Utvärdering en dag efter nya schemat- helt jävla Amazing att gå hem kl 18, som högsta vinsten på lotto, som en välfylld godis påse fylld med favoriter! Jag tror det kommer bli fantastiskt! Idag har jag 13-20 och då hinner jag gå hem efter dagis, träna hemma eller på gymmet och i lugn och ro åka till jobbet!

Så det blir bra det här! Later honeys!!!

Rekommenderade inlägg