Heldagsdate med mannen!

Igår visste jag bara att jag och mannen skulle ha date, det var inte igår om jag säger så, sist vi hade barnvakt var i augusti 2014!!! Säger inte mer än så! Jag gick och lämnade barnen, gjorde vid mina fransar och sedan hem och så ordnade vi och fixade så vi kom iväg. Först handlade vi kläder till M, när hann vi det sist? Sedan köpte vi med oss frukost från Gateau, surdegs- mackor med leverpastej och rostbiff, vilken jävla håll käften macka va? Kardemummabullar måste man ha och latte och kaffe! För att förtydliga så har jag två dagar detox fria av våra 30 dagar, date-dagen och ett kommande bröllop så min detox är slut 2 dagar efter E.

Var åkte vi då? Till Köpenhamn, vi strosade och pratade, pratade och pratade, gick på museum-vi älskar det, pratade och pratade! Min man köpte en bedårande klänning till mig och jag var i sjunde himlen, från Malene Birger och jag bar den även på kvällen går, har nog aldrig känt mig så fin! Kvällen då, den spenderades med 11- rätters på en av Malmös flottaste restauranger, Kagami! My god, jag var i någon slags extas, mat himmel, mat orgasmer med sådana smaker att jag dog! Finns detta på riktigt? Vi fick även prova den nya sommar menyn, jag är ordlös, små mini-tacos som egentligen är en dumpling med olika fyllningar, jag satt bara och ohhhade! När gjorde jag det senast, jo på La Esquina i NYC inte här i allafall, inte när jag var på Bastard sist, inte när jag var på La Roche sist! Maten är väldig medioker på många av Malmös restauranger men ändå höjer människor dem till skyarna, recensenterna, folket alla men det är oftast för att det är en hype, Bastard har i mina ögon sett sina glans dagar vad det gäller maten, den har changerat, den är inte vad den var. Ska man gå ut och äta och jag gör det sällan då vill jag ha en upplevelse, kanske inte varenda varenda gång, men en sån håll käften smäll som jag fick igår den vill jag ha om jag ska ta mig ut, och det ska vara gott, riktigt gott och med engagerade kockar som lägger sin själ och sitt hjärta i maten! Öppna upp era ögon gott folk, ta era slantar och unna er denna sinnessjuka matupplevelse och boka bord ni kommer inte glömma det i första taget, skit i all trött cross over food som serveras, prova något nytt! Jag är såld och hade jag var ekonomiskt oberoende hade jag ätit där flera gånger i veckan, synd det är jag inte men bara jag tänker på Black coden jag åt igår, my oh my jag dör, det börjar rinna i mungiporna och som ni kanske märkt är jag ingen som går så mycket upp i mat men ska det vara ska det vara! Kagami, som sagt in my heart, det var även sjukt coolt och sitta vid chef`s table och prata, smaka, se och nästan känna på maten! Tack M, Meysam som driver restaurangen och hans fantastiska personal som tog hand om oss och fick oss att känna oss som kungar för en kväll!

Jag kör ju utan alkohol i 30 dagar och det var inget problem igår, inte ens när vi bjöds på favorit- skumpan var det svårt säga nej, har man bestämt har man bestämt och fler och fler Verkar inse att det är coolt att inte dricka eller ens värt det, bartendern igår var nykterist-fucking love him!! Jag skall ej heller dricka på min väninnas bröllop och inget kan ändra detta, men det stör och påverkar människor vilket jag för mitt liv ikke kan förstå, det är mitt liv, mitt val och jag är vuxen, när jag inte ens dricker på bröllop, favorit restaurangen- skumpa som jag älskar så blir det ju inte på världskartan att jag förstör mina 30 dagar för en utekväll eller något annat! it ain´t gonna happen, jag kanske förblir nykterist, är det nästan redan men skiter kanske helt i det efter dessa dagar, vi får se!

Idag vaknade jag upp och var helt tillfreds, lycklig och varm i själen, att vi igår kom hem till de två finaste skruttar sovandes i soffan varma och gosiga i sina pyjamasar var grädden på moset, kakan på tårtan, silvret på guldet ja ni fattar allt var bara perfekt igår! idag är det lördag och vi har storhandlat på Willys, och nu är vi hemma igen och bara myser medan regnet smattrar på rutan!

later honeys

Rekommenderade inlägg