Jag har hakat upp mig!!!

jada, jada jada, det är ju bara samma samma samma dag ut och dag in! Börjar tvivla, tappar lust och har inte tid! Det tar sån tid att blogga, jag vill egentligen för jag har massor att säga men jag saknar tid! Tiden är boven till allt det onda, det som skaver och som ej hinns med!

Jobba, jobba jobba och vara ledig och all min lediga tid är jag med kidsen! Den här veckan bjuder på ledig fredag och då ska Z få vara hemma med mig, vi ska göra Frans förlängning och gå på matiné och hämta R tidigt! Sen jobbar jag helg! Lördagen bjuder på middag hos finaste finaste J och barnen, diet middag och alkohol fritt för min del men om jag saknat dem! 

R har kommit in i en annan skola och det ska roddas lite i det, det ska jobbas, sovas, ätas och mysas! Det är mitt liv och livet bjuder inte på så mycket mer spännande än så, älskar mitt liv, vardagen och det trygga! Vill inget annat än att mysa ner mig, det har vi gjort i soffan idag hela familjen efter jobb, de hämtade mig och så köpte vi mat och åt och sen alla fyra ner i soffan under täcken!

Godnatt mina sköna!!!

Rekommenderade inlägg