Åhhhhhh livet

image image image

Livet detta liv, jag har snart haft socker, alkohol detox i 30 dagar, gått galant! Att vara nykterist är det nya! Vi har varit på bröllop i Hogstad utanför Mjölby, det var fantastiskt väder, fantastiskt vacker brud, fantastiskt ordnad fest med 25 barn som hade den största trädgården inhägnad att leka i från tidig dag till sen natt, där fanns så mycket fint ordnat för barnen att jag smälte denna omsorg om dessa små som annars brukar räknas som störande element att mitt hjärta slog dubbelt! Så skönt att dricka äppelmust, vatten och lite Pommac på natten och vara nära vara medveten, vakna nästa dag och vara pigg som en mört! Den känslan! Nu har jag nog konsumerat domen nykterist de senaste sju åren men även om bara dricker 2 glas så blir festlige tyngre nästa dag och jag tycker inte alkohol och barn hör ihop, men det är min åsikt och ingen av mig eller M har sett våra föräldrar tillstymmelse till berusning någonsin och inte våra barn heller med oss, och det kommer fortgå så! Det gör ont i mitt hjärta när föräldrar är berusade och barnen är med!

R har ju börjat ny skola, omg mitt harhjärta gråter av lycka! Första dagens reflektioner, ingen svor, ingen sa ett enda fult ord och ingen slogs mamma på hela dagen! Oj en liten sexåring reflekterar över detta, Johannes skolan ni kanske skulle se över era rutiner över era barn och hur bi negligerar föräldrar som reagerar när barn som är 6 år säger kuk, ni menade på att det är normalt!!! Fröknar som inte jobbat en enda dag i skolan utan att ha hört fucking idiot!!! Ja, jag tackar Gud att vi är borta och min mage gjorde inte ont när jag lämnade, jag hade inte ångest när jag gick jag känner bara REN och skär GLÄDJE. Mitt barn är där han ska vara nu, jag är glad vi provade men än gladare vi är borta därifrån! Konstigt att man ignorerar att det är en mycke tuff och dålig miljö i skolan vem mår bra av att höra all världens fula ord varje dag? Ingen!

I dag skiner solen, jag har gått PW hem, nu äter jag kvarg med mango och skriver till er, snart jobb och mitt harhjärta får vila lite! Vilken lycka! Jag skattar mig lycklig över att få leva och ha allt det fina i mitt liv som jag har, två skruttar jag älskar till döds och världens bästa M!

peace out!

 

Rekommenderade inlägg