You are leaving me!!

kan se det, förstår det! Jag har inte så mkt bilder mer- vilket beror på att jag alltid mobil bloggar och denna portal stöder inte detta i WordPress man måste sitta vid dator och lägga upp bilder, som sagt jag hinner inte det- beklagligt men jag går till ett annat jobb också mestadels av tiden! Jag har även bestämt att när jag kommer hem ska jag inte sitta vid telefonen hela tiden och det blir så lite tid kvar, tid kvar att skriva texter och skriva ner allt det som faktiskt finns där och som bubblar under ytan! Men som sagt 2015 och det finns inte stöd i appar att publicera bilder det finns inte i min värld!!!

jag försöker ibland slänga upp något när jag hinner och tänker på Er det gör jag mycket o ofta, för det är såklart roligare med bilder- det tycker även jag!

Nu lördag och jag jobbar hela helgen!

please stay or come back please!!!!

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “You are leaving me!!

  1. Hej hej! Jag läser din blogg och tycker det är kul att läsa den med eller utan bilder…Så skönt att det känns bra med nya skolan för R, glad för er skull att ni hittade rätt till slut! Ha det gott och ta hand om er, kram Jeanette O

  2. Vi är kvar! Livet går i 190, så man kastar sig in och läser dina härliga- rakt ur livet- inlägg! Men glömmer att lämna en kommentar.

Comments are closed.