När man går in the zone!!

image image

När jag är ledig går jag in the zone, ingenting är som förr, jag bara chillar och tar det lugnt, tillåter mig en liten lur- vilket aldrig hänt förr, jag städar inte, jag springer inte runt och gör en miljon saker, jag tar det sjukt lugnt och jag tror min kropp behöver det, det känns som allt stannar upp och omvärlden inte finns till! Vet inte om detta nya är bra eller dåligt? Bra antar jag! När jag tänker på mig själv förr och nu tror jag detta är bättre och sundare helt klart både för kropp och knopp!

igår åkte vi till västra hamnen direkt efter jobb och åt pizza från Vespa på bryggan och sen gick vi till Ribban och kände på vattnet och barnen bestämde sig där och då för att chilla med badandet!!

idag blir det iallafall lite ärenden för mat måste vi ha, nya frallor till mamman hos bästa Carolina på salong Barocco och det bästa av allt jag ska till finaste Patrizia som jag saknat denna kvinna, idag blir det Lpg! My oh My vilken ego dag! R är hemma med mig idag och han får hänga på!

önskar er en underbar dag!!

puss o kram

Rekommenderade inlägg