Jag medelålders!!!

image image

Vi var ju på fest igår, inte varje dag man är på fest så jag gick all in, klänning och finaste sandalerna, det dansades så in i helvete, det sjöngs, det kramades och när man typ aldrig dricker får man en   helschysst fylla, kort och intensiv på bara några glas vin! Men Gud hur jag mår idag på de glasen, märks man är äldre och man mår värre och värre för varje år som går! Jag trodde jag ägde världen igår, jag dansade som om det var sista kvällen i mitt liv!! Så sjukt jävla ballt hade vi jag och mannen och jag tror jag fick en ny kompis!!! Det händer ju inte alltför ofta, så nu hoppas jag vi kommer ses inom kort!

är så jävla pepp på min semester- en månad, en hel jävla månad, underbart!!! Kivik snart kommer vi älskade Österlen!!!! Finns inget bättre! Nu ramlade hela familjen in, så later!!!

Rekommenderade inlägg