Vad händer??

image image image

När hände det sist, att jag klockan 21 är ensam uppe, det är tyst och jag får titta på nyheter??? Typ en månad sedan tror jag! Mina barn har ju tyvärr jag säger tyvärr för det är inte normalt ärvt sin farmor och min mans sov vanor, uppe mycket länge och sova länge, jag är ju helt tvärtom och hela min familj är likadana, tidigt i säng och inte sova för länge! Det är katastrof liknande här hemma för ingen vill gå i säng, ingen är trött och det är alltid tjafs och bråk om att lägga sig och de är mega pigga på kvällen, nu ska de lägga sig senast 21 men de sover inte då!!! Ja ja!!

idag hade R kalas för 24 stycken, det var klass, gammal klass och gamla dagis kompisar, vi skulle varit ute men vädret var ju inte att lita på och jag fick panik av antalet barn så jag valde Malmö museum, det var kanon om än lite varmt, nu blev det strålande väder men inte värt att chansa när man inte kan gå in någonstans! Kul hade de, de uppförde sig exemplariskt och de åt och drack massor!!!

älskar älskar älskar att saker utkristalliserar sig och bevisen på att man gjort rätt bara kommer till En, underbart! Så jävla skönt konstaterande, det finns en mening med Allt!

Likvärdiga värderingar och moral och rätt och fel är grundläggande och utan det gemensamt är det svårt att mötas!!!!!!!!!!!!!

peace out och så jävla stolt över M och MITT gemensamma tänk!!!!!!!

Godnatt

 

 

Rekommenderade inlägg