En miljon saker och ingenting!!!

image

Jobbade i fredags men fick gå tidigare var på dagis 16:40, då var Z helt ensam på två avdelningar med två fröknar!!!!!! Va fan händer? Slår ni knut på er själva och kör racer tävling vem som hämtar först???? Jobbar ingen längre????? Tycker det är sjukt!!!! Min väninna hämtade på fritids en torsdag 17:20 av 80 barn var 2 kvar!!!!!! Palla tävla!!! Mina barn är på fritids och dagis för vi jobbar och vi jobbar helt normalt mycket jag jobbar inte ens heltid!!!

lördagen bjöd på kalas hon den finaste familjen och vi blev kvar länge efter och pratade om livet, väl hemma hade mormor kommit!! Vi drack ett glas  cava och åt falafel till middag, idag upp tidigt och åkte på loppisen, idag fyndade jag mest till Z, för 385 kr kan man väl säga att hennes garderob utökades med x antal plagg och två par skor, omg vilka kläder jag hittade, hon är Fab nu, till mig själv 3 par skor och ett par jeans- likadana jeans som jag kastade efter Amsterdam för jag fick konstiga röda fläckar på ena benet som jag inte fick bort! Så lycklig iallafall, sen utomhus aktiviteter hela dagen, fam hade varit och badat, sen skridsko åkning och sist körde de skott nere vid konsthallen och Z provade sina nya rullor, tvättstuga, renbäddning och så kom lillebror! Det blev Thai utan ris till middag och nu är barnen lagda, tystnad råder och jag är lycklig iallafall idag!

peace!!!

 

 

Rekommenderade inlägg