Möten, fira en älskad och YSB!!

image image

Min man blir 38 år i morgon och han fixar alltid och donar till mig så nu tog jag med honom till Ysb och The Creek experience och det var fantastiskt, sen vilade vi i deras fantastiska sängar och drack the, efteråt var det meningen vi skulle äta lunch men vi pallade inte riktigt sitta och ”fine dina” vi ville mer ”fun dina” hahaa så vi gick långpromenad och tänkte vi hittar ju något i Ystad!!!!!! Staden där jag bott i 11 år är verkligen deprimerande, ångestfylld och samma tant satt på en bänk som satt där när jag var liten, vi googlade bästa stället i Ystad och det som kom upp hade visst konkat, hahaaa vid detta laget hade de ringt från dagis och sagt att Z hade feber igen och farmor hade åkt och hämtat henne så vi var lite stressade det blev hamburgare utan pommes med Cola zero på Max- vår favorit!! Sen åt vi lösgodis som två busiga barn i tåget- har inte haft ätar dagar denna diet gång och skall inte heller ha det men denna blev det som det!

så väl hemma kom barnen och vi har läst läxor, Z har fått glass mot febern- hahaa och nu njuter jag och Z i soffan och R sover skola i morgon ju!!

igår var jag och mannen på ett möte det blev sent och jag var så sjukt hungrig vid nio när det var klart inte bra!!

puss o kram i morgon är min älsklings riktiga dag då blir det mera fira!!!

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Möten, fira en älskad och YSB!!

  1. Du, finns absolut inget varken deprimerande eller ångestfyllt med Ystad!
    Ni kunde ätit god lunch på Bryggeriet t.ex
    Att du är så j-a speciell behöver inte betyda att man måste döma ut en stad, det du beskriver med Ystad ligger hos dej själv . Håll dej i Malmö!

  2. Oj oj oj, här var det taggigt! Vad i hela friden vet ni om vad som hänt mig i Ystad? Bott där i elva år och den sista tiden innan vi flyttade blev jag retad och mobbad! Jag ser samma människor, samma affärer, samma samma samma och vi gick igenom nästan hela staden utan att finna något! För mig som inte hade en fantastiskt tid där när jag var liten får ångest av staden, lite som om tex någon skulle bli utsatt för ett brott någonstans kanske skulle känna avsky och ångest inför den platsen eller staden, det har ju ingenting att göra med om ni älskar er stad!!! Att börja hugga och kasta ur sig skit innan ni vet varför säger ju bara ännu mer om Ystad och dess invånare!!!!!!!!!

  3. Läste kommentarerna och gick tillbak i den text. Det var faktiskt väldigt svart att läsa ut där att du hade problem med Ystad av DEN anledningen. Man fragar sig naturligtvis ocksa varför man aker dit om där är sa angestladdat. Är inte Ystadbo, bor utomlands, men kan nog första om man som Ystadbo kände sig trampad pa tarna. Det var Ingen trevlig bild du gav av en härlig smastad, och sista meningen var väl riktigt otrevlig mot ”Ystad och dess invanare”. Tolerans ser annorlunda ut!

Comments are closed.